Strona 4 z 9 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 46 do 60 z 127

Temat: Pomoc aż za bardzo

Skoro sie po takich lokacjach chodzi to oznacza, ze gracz jest gotowy do walki.
    Bardzo wygodne założenie, niestety nieprawdziwe. Gracz pójdzie wszędzie tam, gdzie będzie boss do ubicia.

Może napiszcie w prost, że chcecie walczyć, ale tylko z graczami, z którymi łatwo da się wygrać...

El Fortuno
    Konto usunięte
    Nikt nie mówił że gra będzie bez stresowa , ja nie raz miałem mini atak serca jak wychodziłem na mapę w mf2 z 30000 rankingu a tu okienko zostałeś zakatowany.... i też nie było wiadomo kto atakuje . wchodziło by się do takiej lokalizacji na własną odpowiedzialność Panowie trzeba poważnie pomyśleć o przyszłości walk na mapie bo na razie ktoś chce zdobyć ranking łapie gracza a ten sos chodź ma taki sam lv lub większy...

na razie ktoś chce zdobyć ranking łapie gracza a ten sos chodź ma taki sam lv lub większy
    To mają zmienić wyzwania.

MaX Zino
    Konto usunięte
    Od pomagania w walce jest drużyna. W v2 nie było takiego problemu - wszystkie walki były automatyczne. Tam każdy walczył niezależnie od ilości pkt rankingowych. Ludzie przynajmniej się starali. Ile razy się ludzi pytałem: walczysz?? -Nie, bo gram na bossy i eq kompletuje. Kurde, wiem, że gościu wbił 30 lvl maj/czerwiec gra codziennie i eq kompletuje? Ja nie wiem jak tak można. Ja całkowicie skompletowane eq miałem jakoś pod koniec czerwca, a nie doładowywałem energii. Nawet jak proponuję walkę o nic, to też nikt się nie zgłasza. Coś tu chyba jest nie tak :/

Coni
    Konto usunięte
    Ja nadal nie rozumiem, dlaczego wy tak bardzo chcecie walczyć z tymi, którzy walczyć nie chcą. Walczcie między sobą.
    Trafiłeś w sedno. Też tego nie rozumiem? Każdy tutaj narzeka na brak walk to walczcie między sobą, chyba, że po prostu tak gadacie by gadać, a nie chcecie naprawdę walczyć.

Co do walk . TO jest ich mnóstwo . Wejde tylko do miasta to już mi 4 osoby piszą o solo , więc nie narzekać na brak walk

Użytkownik Avatar Jaskier
    A ja nie rozumiem Ciebie Coni i Adiego.
    Walczymy ze soba, ale to staje sie nudne i przewidywalne, jesli masz juz niezle eq, a resa nie chcesz zrobic.
    Na dodatek mowa o walkach glownie 'rankerow', a nie takich, ze ranker poluje na 'fabulowca'.
    Kolejna rzecz-nie kazda mapka by byla taka. Moze warto wprowadzic taka zasade na mapce, gdzie jest mini boss z ciekawym dropem.
    Ryzykujesz-albo zyskasz dropa po ilus walkach, ale mozesz zostac zaatakowany albo niestety, jestes bezpieczny, ale musisz wylozyc kaske na secik od bossa;]

Coni
    Konto usunięte
    Walczymy ze soba, ale to staje sie nudne
    To z innymi jak będziesz walczyć to też się to stanie w końcu nudne, nie rozumiem co to ma do rzeczy?

A przeciwników macie, choćby sami siebie. Jeśli nie ma więcej to po prostu nie ma rankerów i tyle, wyzwania i tak tego nie zmienią.
    Ubijecie najpierw paru graczy co mają wysoki rank ale nie walczą, a potem i tak zostaniecie sami tylko z większą ilością punktów rankingowych.

Administrator
    Jeśli rzeczywiście chodzi o polowanie wyłącznie na rankowców, a nie o łatwą zdobycz to rozważcie:
    Jeśli chcecie bójek bez SOS (ale tylko w przedziale rank oraz atakując >= lv) to jest to do zrobienia szybko i mogło by wejść razem z upkiem.
    Pewnie i wybór profilu eq przed walką dało by się zrobić (dla zaatakowanego) - i tak miało być z czasem wprowadzone.

Tomi ja jestem za, tylko trzeba dac jakas mozliwosc ogarniecia eq tak czy siak (nie mowie o zmienieniu eq do walki tylko o czasie na kupno i skompletowanie).

MaX Zino
    Konto usunięte
    Jestem za pomysłem Tomi'ego

Może głosowanie??

Użytkownik
    Cytat Napisał MaX Zino Zobacz post
    Ja nie wiem jak tak można
    A ja nie wiem jak można grać na pvp.

I co?

Żyj i daj żyć innym, tolerancja się kłania.
    Wkurza mnie to, ktoś pyta czy zawalczę.
    Odpowiadam że nie a on dlaczego?
    I jeszcze głupie teksty że ma słabe eq, że wygram, itp.
    Nie walczę bo gram dla fabuły i niektórzy nie mogą się z tym pogodzić.

A ja nie rozumiem Ciebie Coni i Adiego.
    Walczymy ze soba, ale to staje sie nudne i przewidywalne, jesli masz juz niezle eq, a resa nie chcesz zrobic.
    Na dodatek mowa o walkach glownie 'rankerow', a nie takich, ze ranker poluje na 'fabulowca'.
    Kolejna rzecz-nie kazda mapka by byla taka. Moze warto wprowadzic taka zasade na mapce, gdzie jest mini boss z ciekawym dropem.
    Ryzykujesz-albo zyskasz dropa po ilus walkach, ale mozesz zostac zaatakowany albo niestety, jestes bezpieczny, ale musisz wylozyc kaske na secik od bossa;]
    I dlatego koniecznie chcesz uprzykrzać grę osobom niezainteresowanym PvP?

Takie osoby należy zachęcać do PvP a nie zmuszać. Arena nie wypaliła, być może w przyszłości po zmianach się to zmieni. Prawdopodobnie zmienią to również turnieje.

Nie walczę bo gram dla fabuły i niektórzy nie mogą się z tym pogodzić.
    Naprawdę dziwi mnie, że część osób tego nie rozumie.

Jak jestes w topce rankingu to wypadaloby, zeby to bylo zaslozone miejsce, a nie chomikowane punkty PVP. Potworze-mowie o topce, nie o graczach, grajacych na fabule. Wg mnie to by zmotywowalo ludzi do szybszego kompletowania eq, tak czy siak-byliby bezpiecznie w miastach (i na mapkach, na ktorych nie ma bojek(?)).

Coni
    Konto usunięte
    Ale to nie usunie problemu tak czy tak.
    Po prostu wybijecie tych nieaktywnych graczy PvP, zarobicie łatwy rank a problem znów będzie taki sam, tylko na wyższym progu rankingowym.
    I znów będziecie mieli te "nudne walki między sobą".

Uprawnienia