Bo niektóre posty zawierały treści wulgarne w dodatku skierowane w czyjąś stronę.
Bo niektóre posty zawierały treści wulgarne w dodatku skierowane w czyjąś stronę.
Wiadomo, że wendigo nie powinno mieć opcji pomocy z akceptem, ale skoro już zostało wmieszane w fabułe to powinien każdy gracz który potrzebuje go fabularnie mieć troche bardziej ułatwione zadanie, więc moim zdaniem opcja z akceptowaniem pomocy do PIERWSZEGO Wendigo mogłaby od biedy wejść.
i to tylko ostatnie 3 dni
edit:
I tak pewnie brakuje kilku
Ostatnio edytowane przez GoldenkoPL ; 30-01-2021 o 14:03
Te artefakty jednak powinny zostać wycofane, nie mają nic wspólnego ze zdrową rywalizacją.
Ostatnio edytowane przez Squadron ; 30-01-2021 o 14:13
Discord - serwer dla Elity
Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
Adiego I Leniwego.
czego jakies noby co nawet wendigo do questa nie ubiły moga glosowac?
Goldenko, ale policz dokładnie takie samo zachowanie u graczy: Why, Xandir, Hajowskyy, PoczciwyKrzychu, Kyuubi i pewnie tam kilku by sie znalazło
Patrzysz rozumiem tylko na 1 stronę bo jesteś z tymi wymienionymi, ale trzeba patrzeć na całokształt.
wydaje mi się że głosować powinny tylko osoby które mają 80 lvl a nie xmistrzx który pewnie nie ma 70 ankieta nie ma sensu w żadnym minibossie globalnym tak nie było, więc czemu on ma być wyjątkiem?
Nie jestem za nikim. Ubiłem wendigo raz dla questa, a 2-gi raz bo miałem nadmiarowy róg i mnie zawołali. Nie interesuje mnie ta gonitwa po artefakt, a z ciekawości po prostu sprawdziłem raporty Razora, który tak chętnie uczestniczy w dyskusji. Nie neguje oczywiście ich zachowań bo pewnie znajdą się u nich podobne raporty.
Discord - serwer dla Elity
Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
Adiego I Leniwego.
Nie ułatwiajmy zdobywania artefaktu.![]()
~Pozdrawiam Użytkownik.