co to znaczy bot ?
(często o czymś takim słysze a nwm co to)
Odgórne oprogramowanie które w jakiś sposób automatyzuje grę. Taki basic przykład to na przykład bot który po prostu za Ciebie expi , wybija moby, leczy. Generalnie to nie wiem czy istnieje jaki do mfo ale ostatnio zarejestrowałem ciekawą sytuację i nie wiem gdzie mam się nią podzielić.
Możesz napisać do admina na pw https://forum.mfo3.pl/private.php?do=newpm&u=2
o co chodzi z mobami artemius, gaspar, merlin, ulfar?
Discord - serwer dla Elity
Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
Adiego I Leniwego.
walczy się z nimi podczas wykonywania questów, nie ma raportów
Discord - serwer dla Elity
Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
Adiego I Leniwego.
Co ile zmienia się wartość gelda w usłudzie powiększenia depozytu?