[ Pytania ]

Wątek: [ Pytania ]

1. Tabson powiedział:
    Mam do poruszenia temat wystawiania ofert , czy można podczas wystawiania ofert dodać cene KT w trakcie trwania licytacji której czas się nie skończył? Jest to nie fair w stosunku do graczy którzy rzadziej zaglądają na MFO forum.

2. PowerISO powiedział:
    Cytat Zamieszczone przez Tabson Zobacz posta
    Mam do poruszenia temat wystawiania ofert , czy można podczas wystawiania ofert dodać cene KT w trakcie trwania licytacji której czas się nie skończył? Jest to nie fair w stosunku do graczy którzy rzadziej zaglądają na MFO forum.
    wystawionej oferty nie można edytować

3. Awatar Squadron

Squadron powiedział:
    ja edytowałem

4. Awatar Tensa Zangetsu

Tensa Zangetsu powiedział:
    Cytat Zamieszczone przez Yogi Zobacz posta
    set z glebin za homary,
    za kruszony lód dostałem raz bryzę xD, kryształy północy można na żetony zamieniać jak się nie myle,\kły warga...jakies mikstury i eq wilcze jak się nie myle.
    + za kły warga etc. u tej postaci można trafić na eq zorzy i eq eskimosa (wsm nie wiem jak z tym wilczym i czy jest ta losowość nagród uzależniona jakoś od typu wymiany [pomijam skóry fenrisa ofc])

5. Nyan Cat powiedział:
    Kiedy ten zapierdziany Zonri przestanie zgłębiać tajniki krasnoludzkiej księgi żebym mógł zakończyć questa Ciepło-Zimno?

6. Evo powiedział:
    Cytat Zamieszczone przez Nyan Cat Zobacz posta
    Kiedy ten zapierdziany Zonri przestanie zgłębiać tajniki krasnoludzkiej księgi żebym mógł zakończyć questa Ciepło-Zimno?
    U mnie (prawdopodobnie u wszystkich tak samo) - po 24h od oddania księgi

7. Awatar Patryk Szczęście

Patryk Szczęście powiedział:
    Czy przelosowanie +2 do czystego bonusu, aby próbować +3, jest bardziej opłacalne niż kucie każdego EQ na +3?

8. Awatar Violetta Valery

Violetta Valery powiedział:
    Cytat Zamieszczone przez Patryk Szczęście Zobacz posta
    Czy przelosowanie +2 do czystego bonusu, aby próbować +3, jest bardziej opłacalne niż kucie każdego EQ na +3?
    Jeśli chcesz kuć +8 to tak. Jak ni to ni.

Z walki z wdową może zdropić karta pająka?

9. Awatar Lucy Gray

Lucy Gray powiedział:
    Czy będąc magiem jestem wstanie nauczyć się zdolności dla wojownika i jej używać?

10. Awatar KOCUR

KOCUR powiedział:
    tak, jednak jest to mało opłacalne

11. Suczek powiedział:
    Jak dostac się do sekretnej piwniczki ? Na forum jest, że w kancelari jest dźwignia lecz jak podchodze niewidze tej dźwigni

12. Awatar Hubiot

Hubiot powiedział:
    Cytat Zamieszczone przez Suczek Zobacz posta
    Jak dostac się do sekretnej piwniczki ? Na forum jest, że w kancelari jest dźwignia lecz jak podchodze niewidze tej dźwigni
    Dźwignią jest krzyż na stoliku na górze mapy.

13. Suczek powiedział:
    Źle się wyraziłem. Wiem ze to krzyż jest dźwignia jak go klikne to nic nie wyskakuje tylko taki ,,x'' że nie można tam iść

14. Awatar Luxferre

Luxferre powiedział:
    Cytat Zamieszczone przez Suczek Zobacz posta
    Źle się wyraziłem. Wiem ze to krzyż jest dźwignia jak go klikne to nic nie wyskakuje tylko taki ,,x'' że nie można tam iść
    Musisz wejść na niego strzałkami.

15. Suczek powiedział:
    Jeszcze 1 pytanie jakie są warunki spotkania Feliciana