Mam do poruszenia temat wystawiania ofert , czy można podczas wystawiania ofert dodać cene KT w trakcie trwania licytacji której czas się nie skończył? Jest to nie fair w stosunku do graczy którzy rzadziej zaglądają na MFO forum.
Mam do poruszenia temat wystawiania ofert , czy można podczas wystawiania ofert dodać cene KT w trakcie trwania licytacji której czas się nie skończył? Jest to nie fair w stosunku do graczy którzy rzadziej zaglądają na MFO forum.
Kiedy ten zapierdziany Zonri przestanie zgłębiać tajniki krasnoludzkiej księgi żebym mógł zakończyć questa Ciepło-Zimno?
Czy przelosowanie +2 do czystego bonusu, aby próbować +3, jest bardziej opłacalne niż kucie każdego EQ na +3?
Czy będąc magiem jestem wstanie nauczyć się zdolności dla wojownika i jej używać?
Jak dostac się do sekretnej piwniczki ? Na forum jest, że w kancelari jest dźwignia lecz jak podchodze niewidze tej dźwigni
Źle się wyraziłem. Wiem ze to krzyż jest dźwignia jak go klikne to nic nie wyskakuje tylko taki ,,x'' że nie można tam iść
Jeszcze 1 pytanie jakie są warunki spotkania Feliciana