Jest jakiś sposób na to, żeby Ulfar nas polubił? Chodzi o wymianę rudy złota na dukaty, wspomina o tym, że nas nie lubi i przez to oferuje niższą stawkę.
- - - - - - - - - -
Pytanie nr 2. Co można zrobić z dukatami?
Jest jakiś sposób na to, żeby Ulfar nas polubił? Chodzi o wymianę rudy złota na dukaty, wspomina o tym, że nas nie lubi i przez to oferuje niższą stawkę.
- - - - - - - - - -
Pytanie nr 2. Co można zrobić z dukatami?
Dukaty można na potki bo itemki są nieopłacalne i te 2 zdolki, a co do Ulfara to nie wydaje mi się aby był aktualnie jakiś sposób aby ten wredny (słowo jakie uznacie za stosowne) nas polubił.
najbardziej opłacalne to chyba jest wyrobienie zaklętego rogu za 300 sztuk, jednorazowo do zabicia wendiego, zabić i zapomnieć
Który miecz jest lepszy? Miecz mroku czy zakrzywiony miecz?
Gdzie znajdę klucz do kraty w azarad? Mam serdecznie dosyć tego questa.
Były wprowadzane jakieś zmiany w innych miastach po wprowadzeniu Nordii? Z tego co zauważyłem to obecnie respi się 8 zamiast 7 świetlików.
Od jakiej ceny warto wystawiać na targu rudę złota biorąc pod uwagę alternatywę w postaci wymiany na dukaty, a potem na potki?
Przecież ten przedmiot ma średnią cenę targową, która w ostatnim czasie dość mocno się zmieniła (teraz na targu można jej sporo kupić 6 000G za szt.) przez co można ją uznać za adekwatną i zapewne gracze którzy sprzedawali ten item na targu brali pod uwagę alternatywę w postaci wymiany na dukaty, a potem na potki. Zawsze możesz wystawić za 1G i każdy zalicytuje wedle uznania.