Strona 874 z 1160 PierwszyPierwszy ... 374774824864872873874875876884924974 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 13,096 do 13,110 z 17390

Temat: [ Pytania ]

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Patryk Szczęście Zobacz post
    Czy są nagrody za obrzucanie graczy śnieżkami?
    Wysokie miejsce w rankingu.

- - - - - - - - - -

Cytat Napisał Antybristler Zobacz post
    Dla przypomnienia, zakładając ten temat w 2011 roku jeszcze jako tester, przypomnę zasady jego działania.

1. Zadajemy pytanie jasno, precyzyjnie i wyczerpująco, jeśli nie możemy na nie znaleźć odpowiedzi na forum, w grze.
    2. Jeśli ktoś zna odpowiedź na zadane pytanie udzielamy jej konkretnie, można dołączyć link do tematu ze szczegółami.
    3. Zakaz odpowiedzi typu "poszukaj sobie" itp.
    4. Jeśli nie znamy odpowiedzi to nie wypowiadamy się w temacie.
    5. Jeśli już ktoś udzielił odpowiedzi, nie ma konieczności dublowania, chyba że ją uzupełniamy o nowe istotne informacje.
    6. Zakaz spamu i rozmów na inne kwestie, od innych rzeczy są inne tematy.

Dzięki temu tematowi przez wiele lat powstało naprawdę dobre FAQ dla nowych.
    Zacznę od tego, że ten temat nigdy nie był dobrym FAQ, bo w FAQ nie umieszcza się po 50 razy tego samego pytania.
    Będę kontynuował mówiąc, że to, że stworzyłeś ten temat, nie oznacza, że masz prawo do zarządzania nim, ten temat, jak i wiele innych zmienił swoje pierwotne założenia, działa na takich zasadach, na jakie zezwalają moderatorzy, a nie twórca tematu.
    Skończę na tym, że tak, jak się zgodzę, że odpowiedź "poszukaj sobie" to czysty spam, tak często pojawiają się pytania, na które nikt nie zna odpowiedzi (zwłaszcza zaraz po upie), ale wiele osób zdobyło jakąś cząstkową wiedzę na temat danego wydarzenia, więc razem można dojść do faktów. Także czasem odpowiedź "nie wiem, ale zauważyłem cośtam" jest lepsza, niż czekanie 5 lat, aż ktoś rozpracuje dane zagadnienie i ktoś inny ponownie zada to pytanie.

Od kiedy KG jest odwołane?

Użytkownik Avatar SystemOfADown
    od upka

Użytkownik
    Czy magmowa różdzka nie powinna działać w ten sposób, że uzupełnia brakujące HP i MP po zabiciu przeciwnika, ale w trakcie walki? Jak postać walczy z dwoma potworkami to chyba po zabiciu jednego HP i MP powinno zostać uzupełnione? Obecnie zostaje uzupełnione po zakończonej walce co jest bez sensu, to nie daje wielkich korzyści.

Redaktor Naczelny Avatar Hubiot
    Ale przecież odnawia w trakcie walki, nawet jest to widoczne w twoich raportach.
    https://mfo3.pl/r/b989fd0e6 - 15 tura

Użytkownik
    No faktycznie, ja parę raportów przejrzałem i nie odnawiało. Na przykład tutaj: https://mfo3.pl/r/b4634ac86

Z tego co przejrzałem to błąd występuje wtedy, kiedy dobijam potworki kulą piorunów.
    Ostatnio edytowane przez Czitosik ; 26-07-2020 o 15:37

Redaktor Naczelny Avatar Hubiot
    Cytat Napisał Czitosik Zobacz post
    No faktycznie, ja parę raportów przejrzałem i nie odnawiało. Na przykład tutaj: https://mfo3.pl/r/b4634ac86
    Nie zabiłeś przeciwnika zaklęciem, dlatego nie odnowiło. Nie wiem jak powinno działać (czy odnawiać zawsze czy nie) więc tak czy siak jakiś błąd występuje, albo działania albo opisu.

Wszystkie pasywki broni działają tylko z zaklęciem (w przypadku maga) lub ze zwykłym atakiem (w przypadku wojownika), chyba że w informacji napisano inaczej. Błędu nie ma.

@jeśli w opisie jakiejś broni brakuje informacji, że działa z czymś innym, lub też mimo tej informacji nie działa, to wtedy mówimy o błędzie i takie opisy jak najbardziej zgłaszajcie

Kim Chi
    Konto usunięte
    Zdolności założonej broni nigdy nie aktywowały się przy użyciu zdolności.

Na co warto wydawać żetony klubowe?

DEWASTATOR Leon Full
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Antybristler II Zobacz post
    Na Odno 4. Przez następne parę miesięcy nie bedzie dostępne za zwykłe żetony. No i w ofercie dnia czasami pojawia sie eq na 80, to też warto.

musaraj
    Konto usunięte
    Na wszelkie materiały w Ofercie dnia - Skóry Piżmowołów, Kruszony Lód itp. od czasu do czasu pojawią się części Mutantów, też imo warto.
    No i jak się pojawi unikatowe EQ na 80 lv z topowych setów (np. Arktosa) to warto brać. (najlepiej sprawdzać na targu średnie ceny)
    Ostatnio edytowane przez musaraj ; 26-07-2020 o 23:11

Użytkownik Avatar Lucy Gray
    Cytat Napisał Antybristler II Zobacz post
    Przywoływacze mini bossów/eq z seta arktosa i krysztalowego
    Jeżeli zależy Ci konkretnie na eq to nie polecam wydawac żetonów na nic inne niz wyżej wypisałem. Bo ceny przykładowo różdżki klasztornej to ponad 7k żetonow.
    No chyba że posiadasz sporo Mf/Golda żeby jednego dnia wbić te kilka tysięcy żetonów

SebiKsus
    Konto usunięte
    Czy opłaca się robić eq u tadka?

Droksun
    Konto usunięte
    Cytat Napisał SebiKsus Zobacz post
    Czy opłaca się robić eq u tadka?
    Zależy co chcesz zrobić.
    Ostatnio edytowane przez Droksun ; 27-07-2020 o 14:09

Uprawnienia