Dajcie namiary na kogoś kto wymyślił, że dane NPC są w konkretnych godzinach.
A tak serio: często nie wiadomo, czy postęp questa jest zbyt mały, czy mam po prostu czekać jak kołek, aż NPC mi się pojawi.
Dajcie namiary na kogoś kto wymyślił, że dane NPC są w konkretnych godzinach.
A tak serio: często nie wiadomo, czy postęp questa jest zbyt mały, czy mam po prostu czekać jak kołek, aż NPC mi się pojawi.
Przyznam, że jak zobaczyłem informację na Facebooku o Nordii to myślałem, że to żart. Jestem jedną z tych osób, które już od dawna nie grały aktywnie, ale trzymałem swoje konto w oczekiwaniu na ten dzień. Mam nadzieję, że pamiętam choć trochę jakie taktyki stosować w tej grze i dam radę przejść aktualizację![]()
ok, bardzo nie podoba mi się fakt, że typki zamordowały męża pewnej babki, a ona rzuca tekst w stylu "i po co wam były te wygłupy dzieciaki".
Nie wiem kto to wymyślił, ale na następny raz nie rzucajcie go do tworzenia zadań z "mroczniejszą" fabułą, bo jest beznadziejny.
O przypomniało mi się jeszcze to - zwiedzamy cały świat mordujemy niezliczone ilości bandytów, walczymy z łowcami dusz, diablikami, demonami, mistycznymi stworami, tropimy legendarne potwory, a nasza postać mówi, że nie pójdzie walczyć z 3 osobami bo załatwią nas w 10 sekund? (kolejna parafraza)
Takie szczegóły kompletnie psują klimat.
Ostatnio edytowane przez Leonardo ; 06-07-2020 o 10:12 Powód: stwory/stwory
Moim zdaniem niektóre są naprawdę śmieszne i w punkt, a niektóre zupełnie niepotrzebne i psujące klimat.
gratuluje ślepotyże przez 5.5 roku nic nie zostało dodane do tej gry
Męczące lodowisko.