Jeżeli nadal macie problemy, podeślijcie mi je w wiadomości na forum i wam poprawię.
Gdzie spotkam Iberiusa?Nie ma go w jego domku w Azarad.
Nie ważne,odnalazł się chłopaczyna.
Ostatnio edytowane przez nerrux ; 05-07-2020 o 00:05
Ktoś powie, jak się dostać na zaznaczony na mapie most, bo w miejscu x drogę blokuje drzewo, a nie znalazłem innej drogi. Czy muszę wykonać jakiś quest?
Musisz pokonać bossa Lodowe Ostrza i w Jaskinii Wędrowców iść w dół. Jak zobaczysz na mapie Piżmowoły - jesteś w dobrym miejscu.
Dzięki musaraj, bo myślałem, że na tamtej mapie nie da się w pewnym miejscu przejść, bo jest drobna rozpadlinka, ale jednak się da.
Jaki jest dzienny limit rudy złota którą można wymienić na dukaty?
Nie pytaj, kupuj 8)
Śnieżki są potrzebne fabularnie do klikania przycisków i gaszenia ognia (można trafić m.in. skrzynię z unikatem oraz ok. 7 śnieżek jest niezbędne do uwolnienia krasnoludów.
Gałki Arimana są potrzebne do zdobycia artefaktu za łowienie homarów, ale niektórzy testerzy i ex-testerzy już zdominowali ten rynek (hm, skąd oni wiedzieli że to będzie potrzebne). Skrzydła i Rogi przede wszystkim do questa, a i potem się podobno do czegoś przydają.
1. Czy ciągle za pokonanie wszystkich bossów z areny podziemnych walk dostaniemy kupon?
2 Na czym polega bonus z rózgi pośpiechu? I jak go najlepiej wykorzystać?
3. Czy da się drugą postacią z 65lv ulepszyć eq na 80lv? Słyszałem że drugą postacią da się. Ale jak próbowałem na niższych lv to nie dało się.
4. Gdzie w devos i w okolicach Wyklętej Góry można zdobyć gemy v2?