Witam.
Chciałbym poznać opinie innych graczy, na temat minibossów w Devos.
Zapraszam do zagłosowania w ankiecie i uzasadnienia swojego wyboru.
Witam.
Chciałbym poznać opinie innych graczy, na temat minibossów w Devos.
Zapraszam do zagłosowania w ankiecie i uzasadnienia swojego wyboru.
Szczerze, myślałem nad Krakenem/Boginią/Necronem, ale ostatecznie wybrałem Necrona, ponieważ bardzo często dropi itemy, dodatkowo jest łatwy do pokonania automatycznie (Materac jest dużo trudniejszy, i o wiele mniej opłacalny). Gdy ma się ekipę na Necrona (stoi się w różnych miejscach i czeka na pojawienie się go) to codzienny zarobek wynosi ok. 2-4 zwykłe itemy i ok. 2 unikaty, które mogą dropnąć z plusem (przykłowo jeśli dropnął czarcie buty czysto w lucka zarobek jest duży).
Olbrzym najlepszy, miły mini który nie ma jakichś głupich mechanik, czy zdolek które mogą zabić cały team z pozycji 4x Full HP. Kojarzę głównie z solowania, ale w grupie też jest porządnym mini. Gdyby był jeszcze 24 nawet kosztem mniejszego respu przez Gnomy/mniejszego dropu, to byłby już idealny.
Reszta jest po prostu wredna na różne sposoby, może po za Krakenem, ale wolę Olbrzyma bo tego zabijesz sam i nie musisz szukać nikogo do pomocy.
Nie pisz, jak się na czymś nie znasz. Materacu bije Necrona pod każdym względem. Nie trzeba jej szukać, jej drop eq jest o wiele lepszy niż Necron, dropi kilka razy więcej AP, a do tego nabite gemy v2, więc dropiąc taki gem oszczędzasz jakieś 3 miesiące czasu, które poświęciłbyś na nabijanie go. Przy okazji wygrana z nią rekompensuje koszty walki nawet jeśli nic ciekawego Ci nie dropnie, a Necron tego nie robi.
Co do tematu Wdowa, bo łatwa do ubicia i ma dość spoko drop.
Nie pisz, jak się na czymś nie znasz.
To akurat wadaNie trzeba jej szukać
Necron: dropi 12 różnych unikatówjej drop eq jest o wiele lepszy niż Necron
Amaterasu: drop 0 unikatów
Zaledwie 3x więcej, zresztą kto bije minibossy dla AP?dropi kilka razy więcej AP
Dropi je mniej więcej tak często, jak wychodzi nowe miastoa do tego nabite gemy v2
Piszesz takie głupoty, jakbyś w życiu nie walczył z Amaterasu...Przy okazji wygrana z nią rekompensuje koszty walki
Aaaaa
[QUOTE=Zael;318556]Nie zmienia to faktu, że Materac>Necron pod względem dropu wszystkiego. Jak masz ludzi, którzy mają mózg i IQ większe niż marchewka to bez problemu zbijesz Materacu nawet w 2 osoby.[/Q
Bez komentarza :/
Jakie koszty walki ponosisz z Materacem? Kilka potek i wody. Odnówki dropią z niej, nie wiem gdzie widzisz wadę w tym, że dany miniboss stoi w jednym miejscu. Najlepiej zróbmy tak, żeby każdy z nich poruszał się po całej mapie skoro stanie w miejscu jest wadą. Materacu dropi unikaty ze szkaty, z których masz gwarantowany drop od +3 do +8. x3 to wciąż kilka razy więcej i powiedz to ludziom, którzy biją ją w pierścieniu specjalisty
Absurdalne głupoty. Udowadniałem, że drop z Amaterasu jest gorszy, a w dodatku są większe koszty walki.
https://forum.mfo3.pl/showthread.php...l=1#post289519
A od tego czasu Amaterasu dostała 2 nerfy do dropu AP.
Wybieram Wdowę, gdyż jest jedynym mini-bossem w grze który ma obstawę