Dobra, może z tym 100% przesadzone, ale to są tylko propozycje a nie gotowce, so; czemu niewykonalna?
Co co?
Jak masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem to ci nie mogę pomóc, wybacz xD
No tak, bo przecież broń ma tylko robić "łup, łup, trach, bach" i inne takie. Szczególnie na tym proponowanym poziomie 120-140. Ale no dobra, w końcu to nie ja jestem testerem, można to zmienić na "po zdjęciu statusu bariera posiada 20% szans na nadanie statusu zatrucie na 3 tury"
Oczywiście jeżeli będzie mógł walić pod rząd te 5 razy (i nie zada obrażeń) i przy 5. razie nie chybi (mieczem xD) to tak, zada tyle obrażeń
o to chodzi mi w tej broni, by trzeba było ryzykować w grze nią czy lepiej spasować i poczekać na dogodniejszą okazję, plus dodatkowo skorzystać mogliby na tym jedynie woje nie skupiający się całkowicie na szczęściu co jak widać już w Devos, nie można za bardzo sobie tej statystyki odpuścić, więc nawet jeżeli by chybiał te ataki to i tak sam jest narażony na krytyki ze strony innego woja i statusy z obu profesji; zresztą w założeniu miały być one typowo przeciwko wojom, jednak dając też jakiś bonus na magów a i dodatkowo sam miecz miałby mieć statystki miecza z poziomu niżej

Odpowiedź z cytatem