Strona 833 z 1160 PierwszyPierwszy ... 333733783823831832833834835843883933 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 12,481 do 12,495 z 17388

Temat: [ Pytania ]

Yatagarasu
    Konto usunięte
    Jak odblokować Hyde Park?

Użytkownik Avatar Lucy Gray
    Cytat Napisał Yatagarasu Zobacz post
    Jak odblokować Hyde Park?
    Twoje konto musi miec bodajże miesiac.

Użytkownik
    Czemu Animacja: Taniec jest handlowa, a Animacja: Taniec 5x jest niehandlowa? Mam kilka sztuk i pociara nie przyjmuje ;/

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Quesso Zobacz post
    Czemu Animacja: Taniec jest handlowa, a Animacja: Taniec 5x jest niehandlowa? Mam kilka sztuk i pociara nie przyjmuje ;/
    Bo taniec 5x jest za mfy, więc pewnie chciano ograniczyć handel tym między graczami. Praktycznie wszystkie gadżety za mfy są niehandlowe. Chyba tylko pyłki i kolekcjonerki stanowią wyjątek.

Użytkownik
    Cytat Napisał Miseris Zobacz post
    Bo taniec 5x jest za mfy, więc pewnie chciano ograniczyć handel tym między graczami. Praktycznie wszystkie gadżety za mfy są niehandlowe. Chyba tylko pyłki i kolekcjonerki stanowią wyjątek.
    To moze jakas opcja spieniezenia tego? Bo uzywac nie chce, a juz jutro wychodzi na date. Btw, mozna by przedluzyc zywotnosc chowancow z evenctu walentynkowego ? 2 tygodnie tylko mozna ich uzyc, a jak ma sie 3 to slabo troche.

Burmester
    Konto usunięte
    Problem:
    1. Przekładam stackowane przedmioty z depozytu do ekwipunku.
    2. Klikam zielony przycisk "wyjmij" (1).
    3. Wpisuję liczbę przedmiotów, które chcę przerzucić i akceptuję.
    4.
    - W części przypadków suwak (2) pozostaje na miejscu, pozwalając od razu wyjąć kolejny przedmiot (jak w przypadku przedmiotów z ID)
    - Innym razem suwak przesuwa się na początek depozytu wymuszając scrollowanie na dół, celem wyjęcia kolejnego przedmiotu.

Ktoś wie co jest tego przyczyną i co zrobić żeby suwak zawsze pozostawał na miejscu? Dziwnym trafem nie widzę tutaj żadnej reguły.

__________________________________________________ __

Nazwa:  pogladowy.png
Wyświetleń: 2028
Rozmiar:  98.2 KB
    Ostatnio edytowane przez Burmester ; 29-02-2020 o 12:28 Powód: literówki

Antybristlerka
    Konto usunięte
    Jest reguła. Zależy od tego, który przedmiot sobie "zaznaczysz" (klikniesz i jest ciemniejszym kolorem). Wtedy tego przedmiotu trzyma się suwak.

- - - - - - - - - -

Ale jak zrobisz jakąś akcję z zaznaczonym przedmiotem to lista wróci do początku.

Burmester
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Antybristler I Zobacz post

Ale jak zrobisz jakąś akcję z zaznaczonym przedmiotem to lista wróci do początku.
    *Zostanie w miejscu, gdzie jest zaznaczenie, ale przedmiot zostanie zastąpiony kolejnym w kolejce.
    Reszta wszystko się zgadza i faktycznie - banalne. Dzięki

Użytkownik
    Czy Mięsożer i Goblin królewski używają szczęśliwej siódemki gdy są bossami?

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Raadzio Zobacz post
    Czy Mięsożer i Goblin królewski używają szczęśliwej siódemki gdy są bossami?
    DOSŁOWNIE jedyne, czym różnią się one jak są bossami, to tym, że nie możesz wezwać pomocy. NICZYM INNYM.

musaraj
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Miseris Zobacz post
    DOSŁOWNIE jedyne, czym różnią się one jak są bossami, to tym, że nie możesz wezwać pomocy. NICZYM INNYM.
    AFAIK odblokowują różne osiągnięcia i zastanawia mnie, czy nie są przypadkiem odrębnymi potworami wg gry. Czy ktoś kiedyś zebrał z bossa kartę?

Użytkownik
    Cytat Napisał musaraj Zobacz post
    AFAIK odblokowują różne osiągnięcia i zastanawia mnie, czy nie są przypadkiem odrębnymi potworami wg gry. Czy ktoś kiedyś zebrał z bossa kartę?
    Nej

Vamino
    Konto usunięte
    Goblin Królewski

Użytkownik Avatar Clover
    Tak, to pytanie było zadawane tu wielokrotnie, praktycznie za każdym razem w odpowiedzi był raport na to.

Czemu jeżeli chcemy kogoś wyszukać w grze, to możemy to zrobić tylko po pierwszym członie? (np. Jan Cze Kowal i Czesiek) po wpisaniu w wyszukiwarkę "cze" wyszuka nam samego cześka. Jest to strasznie nieintuicyjne, wie ktoś dlaczego tak to działa i czy twórcy mają zamiar coś z tym zrobić? Głupio tym bardziej jeżeli gra umożliwia tworzenie nazw składających się z więcej niż jednego członu

Uprawnienia