Strona 816 z 1184 PierwszyPierwszy ... 316716766806814815816817818826866916 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 12,226 do 12,240 z 17759

Temat: [ Pytania ]

Bardziej opłaca się respić rendelsa czy skrzynkę fortuny?

Skuzz
    Konto usunięte
    hide wysłałem Ci link do skryptu w grze na x1 nigdy nie zawiódł a i dawał rade na x2

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Hide Zobacz post
    Też o tym pomyślałem.
    Problem z tym, że typowe expienie pod Podwójny drenaż jest komplikejted.
    Bo zdarza się, że moje obrażenia czasami nie stykają: https://mfo3.pl/r/b4d1c3cc6
    A zazwyczaj jest dobrze: https://mfo3.pl/r/bd3756713
    Ale zdarza się i tak: https://mfo3.pl/r/bde756b2e - to i tak spory niefart bo dość często krytnął

Mogę grać na zwłokę teoretycznie, ale nie wiem w sumie w jakim kierunku iść - czy marnować miksy many 3 czy być skąpcem. Mówiąc "na zwłokę" mam na myśli Podwójny żeby odnowić życie/manę, bryzę żeby ustać.
    Nie wiem, może masz jakiś ciekawszy pomysł.

Eq to: Koralowa, Szczurołaka, Wyklęty, Olbrzyma, Specjalisty, gemy nie wpływają na moje statystyki.
    Aha rozumiem, skrypt na skąpca... Szanuję, aczkolwiek to wszystko zmienia. Możesz np na start nałożyć tygrysowi przeczekanie, żeby zeszły mu osłonki, potem podwójny dren i dobijasz szybko. Możesz użyć w trakcie walki leczenia, ale oddajesz w ten sposób inicjatywę. Ew. możesz jak ja siedzieć nad skryptem na skąpca przez całe swoje życie i po trochu go poprawiać, tak, żeby był dosłownie na styk. Jak nie chcesz marnować miksów w walce, to polecam dodatki dające dużo mp. Dzięki temu możesz spokojnie opracować całą taktykę, nie zużywając ani jednego miksa many. Pierwszy sposób (czek na tygrysa) wydaje mi się najlepszym wyjściem dla ciebie. w międzyczasie, jak on jest czeknięty, możesz albo marnować tury, albo w ostatniej nałożyć sobie bryzę. Ofc. medytacja też się przyda, ale już po podwójnym.

Ewentualnie, na skąpca można iść na 2 pająki, zamiast 1 tygrysa.

- - - - - - - - - -

Cytat Napisał dniemiecc Zobacz post
    Bardziej opłaca się respić rendelsa czy skrzynkę fortuny?
    Średnio są tak samo opłacalne. Z tym, że każde z nich generuje inny rodzaj ruletki.
    Ostatnio edytowane przez Clover ; 12-01-2020 o 14:44

hide wysłałem Ci link do skryptu w grze na x1 nigdy nie zawiódł a i dawał rade na x2
    Póki co korzystam ze skryptu z pomocą Kim Chi, przy następnym razie jak będę je bić i mi się zginie to spróbuję. Dzięki mimo wszystko.

Aha rozumiem, skrypt na skąpca... Szanuję, aczkolwiek to wszystko zmienia. Możesz np na start nałożyć tygrysowi przeczekanie, żeby zeszły mu osłonki, potem podwójny dren i dobijasz szybko. Możesz użyć w trakcie walki leczenia, ale oddajesz w ten sposób inicjatywę. Ew. możesz jak ja siedzieć nad skryptem na skąpca przez całe swoje życie i po trochu go poprawiać, tak, żeby był dosłownie na styk. Jak nie chcesz marnować miksów w walce, to polecam dodatki dające dużo mp. Dzięki temu możesz spokojnie opracować całą taktykę, nie zużywając ani jednego miksa many. Pierwszy sposób (czek na tygrysa) wydaje mi się najlepszym wyjściem dla ciebie. w międzyczasie, jak on jest czeknięty, możesz albo marnować tury, albo w ostatniej nałożyć sobie bryzę. Ofc. medytacja też się przyda, ale już po podwójnym.

Ewentualnie, na skąpca można iść na 2 pająki, zamiast 1 tygrysa.
    Pająki by mnie ukatrupily raczej.
    Z pierwszego sposobu korzystam teraz, podsunął mi go czimki, i przed edycją raz mi się zginęło bo niespodziewany dubel jego po moim. Medytacja jest niepotrzebna, bo i tak zabijam na dwa.
    Jestem leniem, dlatego mi się nie chce nigdy z tym kombinować.

Ale dziękuję wszystkim za pomoc.

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Hide Zobacz post
    Póki co korzystam ze skryptu z pomocą Kim Chi, przy następnym razie jak będę je bić i mi się zginie to spróbuję. Dzięki mimo wszystko.

Pająki by mnie ukatrupily raczej.
    Z pierwszego sposobu korzystam teraz, podsunął mi go czimki, i przed edycją raz mi się zginęło bo niespodziewany dubel jego po moim. Medytacja jest niepotrzebna, bo i tak zabijam na dwa.
    Jestem leniem, dlatego mi się nie chce nigdy z tym kombinować.

Ale dziękuję wszystkim za pomoc.
    Spoko, jestem specjalistą w skąpym expieniu, polecam się na przyszłość

Zbanowany
    Ma ktos przynajmniej link do Gryfiej peleryny 16obrony mag ? czy takie cos jest w ogole w grze? XD

i ktos tam pytal skad trujaca rozdzka to pamietam ze z rapsa leciala
    Ostatnio edytowane przez LejsoN ; 13-01-2020 o 12:18

Użytkownik Avatar Lucy Gray
    Cytat Napisał LejsoN Zobacz post
    i ktos tam pytal skad trujaca rozdzka to pamietam ze z rapsa leciala
    Trójąca rózga z wywerny leciała

Jest planowane przywrócenie możliwości wykucia eq+9?

Użytkownik
    Nie.

nigdy nie było takiej możliwości

"Istnieje legenda, że są przedmioty +9". To zdanie mówi samo za się

"Istnieje legenda, że są przedmioty +9". To zdanie mówi samo za się
    no że są, a nie że można je zrobić

To po co byłaby ta informacja w książce do nauki kowalstwa?

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Lisu aka wróciłem Zobacz post
    nigdy nie było takiej możliwości
    Kiedyś była. Teoretycznie ponoć była nawet możliwość sklecenia +10, ale to przy naprawdę szczęśliwych zaokrągleniach.

Cytat Napisał Miseris Zobacz post
    Kiedyś była. Teoretycznie ponoć była nawet możliwość sklecenia +10, ale to przy naprawdę szczęśliwych zaokrągleniach.
    jestem prawie pewien, że nie było, a wszystkie aktualne +9 w grze powstały sztucznie, przez zmiany w procentach plusów

Uprawnienia