Na KG nigdy nie był zmieniany. Na igrzyskach został zmieniony kawałek po wyjściu devos. A dlatego, żeby najwyższe levele miały rozrywkę i im się 50lv nie plątały.
Na KG nigdy nie był zmieniany. Na igrzyskach został zmieniony kawałek po wyjściu devos. A dlatego, żeby najwyższe levele miały rozrywkę i im się 50lv nie plątały.
jak jest liczone ile na danym lvl może być maksymalnie energii bez zwiększenia limitu
To mam błąd bo u mnie tak nie ma. Mam jedną postać na 66 lv (65 pkt) ,mam postać na 30lv (14 pkt) i mam postac na 25lv (12 pkt). MIałem tez postać na 37 lv która usunąłem ( 18 pkt) łącznie wychodzi ze powinienem mieć 309 punktów energii ,a zgadnijcie ile mam 292!!!
Edit: Słyszałem tez że u wszystkich postaci dostaje się co dwa lv
Ostatnio edytowane przez Lucy Gray ; 13-07-2019 o 18:38 Powód: edit
Wzór toTo mam błąd bo u mnie tak nie ma. Mam jedną postać na 66 lv (65 pkt) ,mam postać na 30lv (14 pkt) i mam postac na 25lv (12 pkt). MIałem tez postać na 37 lv która usunąłem ( 18 pkt) łącznie wychodzi ze powinienem mieć 309 punktów energiiNie ma żadnego błędu. Jeśli kasowałeś postać, to nowa postać musi przewyższyć poziom tej usuniętej, żeby limit się podwyższał. Logiczne.Kod:startowe + kupione + 1 pkt za każdy wbity poziom najwyższej + 0.5 za każdy wbity poziom dodatkowych postaci
Ile jest warta karta mewy?
Brak średnich cen na targu.
Chętnie sprzedam, nie wiem nawet za ile mogę wystawić.
2-4kk
Jest i taki gracz, który by kupił za 5 jabłek. Co nie zmienia faktu, że ta karta jest warta trochę więcej.
czy zdolność sztyletu kapłana działa na minibossy / bossy pvp?