z kruszącym i 3 pkt się zgadzam miałem też osiągnięcia ale mi żadnych żetów nie dawało.
Dlaczego pasywka Niebieskiej Rózgi nie jest zgodna z jej opisem?
https://s1.mfo3.pl/game/details.php?bid=b034f93e8
Po 5 ataku dało Skupienie.
lilanna
Tester
Nie.
Pierwszy atak liczy się jako zerowy czyli skupy będą po następujących ilościach użyć zaklęć (pogrubione to nadanie skupy):
1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13 i tak dalej. Z tego wynika że pierwsza skupa jest po 5 turach reszta po 4 turach.
Więc przydało by się zrobić by pierwsze skupienie było po 3 turach a następne po 4, wtedy działało by poprawnie.
Podczas ostatniej edycji też było źle, bo dawało po.1 zaklęciu.
Ponawiam pytanie. Czy wielokrotne kupowanie/oddawanie walk na KG jest karane? Kodeks gry:
Jakby nie patrzeć, ilość mikstur jest ograniczona, i osoby z 1 walką do przodu mają ich więcej niż inni. To samo z punktami, bo automatycznie masz +1 punkt w całym cyklu, czyli możesz mieć korzyści w postaci pkt. MF.Celowe/wielokrotne przelewanie punktów rankingowych (w jakikolwiek sposób) oraz inne nadużycia godzące w system rozgrywki.
Są osoby, które wielokrotnie oddają lub otrzymują od innych darmowe (bądź też nie) wygrane walki.
Po co jest komunikat "walki jeszcze się nie rozpoczęły"? Dwa razy próbuję kogoś zaatakować i się to wyświetla. Nie, nie usuwałem komunikatu przez opcję "zbadaj element".
Zmiany w broniach eventowych:
Włócznia Niecelności - od teraz maksymalny bonus wynosi 30%.
Buława Czystości - bonusowe obrażenia zwiększone z 13% do 15%.
Magiczne Rękawice - maksymalny bonus wynosi 25%.
Różdżka Gniewu - wymagane zdrowie do aktywacji bonusu zwiększone z <55% do <60%.
Różdżka Czystej Magii - maksymalny bonus wynosi 25%.
Zmiany w zdolnościach:
-Naturalizacja została usunięta a w zamian wprowadzona została nowa zdolność Niezłomna Wola (Nadaje statusy: Precyzja, Refleks i Pomyślność na 5 tur) także dla obu profesji.
-Tysiąc Cieć - limit użyć został zmniejszony z 3 na 2 użycia,oraz koszt zakupienia z 200 żetonów na 150 żetonów.
-Kruszące Grzmotnięcie - obniżone obrażenia o 25%.
Ostatnio edytowane przez Muszolot ; 01-05-2019 o 23:00