Ale czym pirrat zasłużył? Oszustwem na wielką skalę?
I Coni powinien dostać.
Dawaj do zasłużonych tylko moderatorów na emeryturze. Nie dawaj tam zwykłych użytkowników, którzy nigdy modami nie byli. Gdyby taki użytkownik faktycznie się pozytywnie wyróżniał to prędzej czy później dostałbym moderatora, jeżeli nie dostał to najwyraźniej się nie przysłużył. Albo w ogóle wywal tą grupę, bo jak widzę jak normiki zgłaszają samych siebie to aż się muszę przejść po pokoju z zażenowania XD W dodatku takie dyskusje kto zasłużył a kto nie prowadzą do tego, że kumple zgłaszają kumpli po znajomości nie potrafiąc nawet uzasadnić powodu. Ustal jasne zasady, że np każdy moderator który z własnej woli odszedł na emeryturę (a nie został wywalony za złe sprawowanie lub się nie sprawdził) trafia do tej grupy z automatu, albo wywal tą grupę całkowicie bo się robi farsa i lizanie po jajach.
W takim razie podejmę kolejną próbę rozmowy z kadrą - uważałem, że każdy przypadek trzeba odbierać indywidualnie, ale chyba jednak tak się nie da. Będę pewnie informował na bieżąco kogo zdecydowaliśmy się dodać/coś zmienić.
Bididididid!
Czy jako aktywny gracz przysługuje mi ranga za wcześniejsze zasługi?
Przegłosowaliśmy wewnątrz kadry opcję "nie". Także nie.
Bididididid!
Nominuję Goldenkopl
Również jestem za GoldenkoPL, weteran moderatorski którego krótka niestety kariera dobiegła końca ze względu na nadużycie nadanych mu przywilejów. Myślę że powinien przynajmniej zostać uhonorowany tą rangą VIP za pracę którą włożył przez czas swojej moderacji.