Strona 7 z 15 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 105 z 212

Temat: Święta 2018

Użytkownik Avatar Najlepszy
    A ja jestem ciekaw jak to jest z kartą wrednego gremlina?... Czy jest jakaś zwiększona szansa na wypadnięcie?

Redaktor Naczelny Avatar Hubiot
    Cytat Napisał Najlepszy Zobacz post
    A ja jestem ciekaw jak to jest z kartą wrednego gremlina?... Czy jest jakaś zwiększona szansa na wypadnięcie?
    nie.

Użytkownik
    na początku to nawet mi się podobało, z każdym dniem coraz bardziej mnie ten event wkur***. ja rozumiem, że jak gremliny to złośliwe/wredne/uprzykrzające życie... no ale trochę was poniosło. w tle leci zajebista muzyczka świątecznego eventu, a biegając po mapie jestem coraz bardziej sfrustrowany. ponad 10 miejsc respu globala? spoko, jak już sobie ogarnąłem trasę to pozmienialiście respy (mam nadzieje, że to nie będzie codziennie znowu coś innego...) odechciewa mi się bić ten upominek po tym jak odwala meksyk a jego mechanika jest tak nijaka, że coraz bardziej wierze w to, że rozdaje te statusy losowo. a podobno to gra dla dzieci

Bąblowiec pląsający
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Czervik Zobacz post
    na początku to nawet mi się podobało, z każdym dniem coraz bardziej mnie ten event wkur***. ja rozumiem, że jak gremliny to złośliwe/wredne/uprzykrzające życie... no ale trochę was poniosło. w tle leci zajebista muzyczka świątecznego eventu, a biegając po mapie jestem coraz bardziej sfrustrowany. ponad 10 miejsc respu globala? spoko, jak już sobie ogarnąłem trasę to pozmienialiście respy (mam nadzieje, że to nie będzie codziennie znowu coś innego...) odechciewa mi się bić ten upominek po tym jak odwala meksyk a jego mechanika jest tak nijaka, że coraz bardziej wierze w to, że rozdaje te statusy losowo. a podobno to gra dla dzieci
    Pełna zgoda w 100%

Cytat Napisał Czervik Zobacz post
    ale wiesz, że event trwa dopiero 2 dni? Więc jak z każdym dniem, wtf

Bąblowiec pląsający
    Konto usunięte
    Cytat Napisał lilanna Zobacz post
    ale wiesz, że event trwa dopiero 2 dni? Więc jak z każdym dniem, wtf
    1 dzień dobry, 2 dzień słaby
    z każdym dniem coraz gorzej

Cytat Napisał herbatoholik Zobacz post
    1 dzień dobry, 2 dzień słaby
    z każdym dniem coraz gorzej
    to co to będzie 23 grudnia?

Bąblowiec pląsający
    Konto usunięte
    gorzej

Użytkownik
    O co chodzi z podpisywaniem tej petycji o usunięcie Wrednego gremlina?

Kim Chi
    Konto usunięte
    O nic, to żarcik.

Użytkownik Avatar Nattat
    Jak będzie 1000 podpisów to Denol usuwa Wrednego Gremlina.

Użytkownik Avatar Panda
    Jakie rzeczy mogą wypaśc z skrzynek z nalotu mikołaja?
    Ostatnio edytowane przez Panda ; 04-12-2018 o 18:54

Cytat Napisał Panda Zobacz post
    Jakie rzeczy mogą wypaśc z skrzynek z nalotu mikołaja?
    Ja się spotkałem z rózgą, goldem, miksami leczącymi statusy, słodyczami i chyba z odnówkami.

https://mfo3.pl/view/i/903 podczas użycia w walce zabiera ci 1hp

Jeszcze upominki.

Uprawnienia