Myślę, że niektórzy grają na laptopach i mają małe ekrany i muszą przewijać stronkę w dół żeby odpisać na czacie więc moglibyście ustawić opicie pełen ekran czy coś ??
Jak myślicie dobry pomysł ?
Myślę, że niektórzy grają na laptopach i mają małe ekrany i muszą przewijać stronkę w dół żeby odpisać na czacie więc moglibyście ustawić opicie pełen ekran czy coś ??
Jak myślicie dobry pomysł ?
Przypuszczam, że masz na klawiaturze przyciski takie jak F1, F4 czy też F11 dzięki któremu możemy właśnie grać w trybie pełnoekranowym.
Discord - serwer dla Elity
Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
Adiego I Leniwego.
Albo jakiś alternatywny układ paneli dla ekranów panoramicznych. Znam ten ból przewijania
Nie piszcie, żeby zmniejszać obraz, bo to wygląda kijowo.
Temat powinien się nazywać "Pełny ekran"
Jestem za.
jestem za
po prawej i lewej stronie mam pełno miejsca a żeby coś na czacie napisać muszę przewijać
No tak. Muszę zawsze paski ukrywać jak gram.
Bididididid!
Pełny ekran w przeglądarce można ustawić samodzielnie, natomiast zmiana układu interfejsu na pro-panoramiczny to inna kwestia.
Zgadzam się oczywiście z uwagami - szczególnie, że trend się zmienił i standardowa rozdzielczość pionowa ekranów (szczególnie w laptopach) zamiast rosnąc, cofnęła się do 768px.
żaden z tych przycisków nie dziala
jak najbardziej na tak. sam gram na lapku i chat niedosc ze maly,to musze zjezdzac w dol. a co do F11 to nie uzywam bo gram w kilka gier przegladarkowych na raz wiec nie ma bata zebym ciagle wchodzil i wychodzil z tego trybu
U mnie to akurat się tak składa, bo mam 24 calowy monitor (w sumie to jest all-in-one xd Nie polecam takich kompów), przez co gra jest mała. Przez co sobie przybliżyłem wciskając "Ctrl" i rolkę na myszkę przekręcam, i daję sobie na 125% i perfekcyjnie pasuje. Już 150% za dużo a 110% dalej mało xd Co ciekawe, też na forum tutaj mam 125%
Odświeżam