Strona 704 z 1159 PierwszyPierwszy ... 204604654694702703704705706714754804 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 10,546 do 10,560 z 17381

Temat: [ Pytania ]

Użytkownik Avatar Fannindel
    Cytat Napisał PowerISO Zobacz post
    Bastard, Czekan, Pika, Wekiera, Kościana Różdżka, Hełm Mnicha, Kaptur Kostuchy, Pierścień Specjalisty, Zbroja Mnicha, Żółwie Buty, Zwinne Buty, Amulet Zwinności
    Na każdy z podanych itemów, jest ten sam % szans?

Cytat Napisał Fannindel Zobacz post
    Na każdy z podanych itemów, jest ten sam % szans?
    Tak

Użytkownik Avatar Spotlight
    Chyba cały set żółwi leci nie tylko zółwie buty

Użytkownik Avatar Spotlight
    Na wielkanoc lepiej wymieniać 10 pisanek czy 100 żeby mieć pewny item?

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Danger Zobacz post
    Na wielkanoc lepiej wymieniać 10 pisanek czy 100 żeby mieć pewny item?
    Zależy.
    Może ci się opłacać, a może nie. Możesz trqfić 10 itemków, możesz 0.

Ktorego wchodzi event Wielkanocny?

DEWASTATOR Leon Full
    Konto usunięte
    28 marca

Doggy
    Konto usunięte
    Jest tych stron 716. Nie mam czasu ich czytać. Czy ktoś mi odpowie na te pytania:
    - Jak dodać avatar (w forum) jeżeli ma się jedną szarą kreskę?
    - Jak dodać zdjęcie w prezentacji jeżeli na Microsoft Edge i Google Chrome pokazuje że nie wczytano obrazu?
    Dołączam screena do drugiego pytania:
    Nazwa:  Bez tytułu3.png
Wyświetleń: 628
Rozmiar:  166.9 KB
    Proszę o odpowiedź.

Antybristlerka
    Konto usunięte
    1. Panel użytkownika -> edytuj swój avatar
    2. Musisz najpierw wrzucić na jakiś hosting ten obrazek.
    - potem kopiujesz adres tego obrazka, link musi kończyć się na .png albo .jpg inaczej będzie to samo
    - tło się dodaje w innym miejscu (właściwości dokumentu)

Użytkownik Avatar Julek
    Witam, mam pewien problem, otóż nigdy nie logowałem się na forum bezpośrednio, zawsze wchodziłem z mfo3, byłem już zalogowany, natomiast gdy postanowiłem wejść za pomocą wyszukiwarki google chrome wyskoczył mi komunikat, że muszę się zalogować. Po wpisaniu loginu i hasła do konta napisano mi, że dane są błędne. Za drugim razem upewniłem się, że na pewno wpisałem dane poprawnie i to samo. Potem zalogowałem się do gry na ten sam login i to samo hasło i wszystko pięknie działało. Może wie ktoś dlaczego tak się dzieje/ma ten sam problem?

tetrax
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Julek Zobacz post
    Witam, mam pewien problem, otóż nigdy nie logowałem się na forum bezpośrednio, zawsze wchodziłem z mfo3, byłem już zalogowany, natomiast gdy postanowiłem wejść za pomocą wyszukiwarki google chrome wyskoczył mi komunikat, że muszę się zalogować. Po wpisaniu loginu i hasła do konta napisano mi, że dane są błędne. Za drugim razem upewniłem się, że na pewno wpisałem dane poprawnie i to samo. Potem zalogowałem się do gry na ten sam login i to samo hasło i wszystko pięknie działało. Może wie ktoś dlaczego tak się dzieje/ma ten sam problem?
    Do forum można sie logować tylko z poziomu gry.

@Down
    Naprawdę jesteś jakiś niepoważny. Dobrze wiesz o co chodziło w pytaniu, a ja nie chciałem mu mieszać tylko prosto odpowiedzieć. Uspokój się w końcu, bo zachowujesz się jak dziecko w piaskownicy.

Zresztą, testuję to ja grę, a nie forum, nie wiem co ma do tego moja funkcja. No i pisze się "nieprawda".

@Down2

Czyli Julek nie może logować się z poziomu forum. A ja odpowiedziałem w ten sposób, bo dobrze wiesz o co chodziło w pytaniu. Ty natomiast piszesz tylko po to, żeby mi jakkolwiek dogryźć i czepiasz się sformułowań, których używam. Tutaj ośmiesza się tylko jeden z nas, a nie jestem to ja, więc powtórzę - przestań się zachowywać jak dziecko w piaskownicy.
    Ostatnio edytowane przez tetrax ; 13-03-2018 o 19:17

Użytkownik Avatar Leonardo
    Cytat Napisał tetrax Zobacz post
    Do forum można sie logować tylko z poziomu gry.

@Down
    Naprawdę jesteś jakiś niepoważny. Dobrze wiesz o co chodziło w pytaniu, a ja nie chciałem mu mieszać tylko prosto odpowiedzieć. Uspokój się w końcu, bo zachowujesz się jak dziecko w piaskownicy.

Zresztą, testuję to ja grę, a nie forum, nie wiem co ma do tego moja funkcja. No i pisze się "nieprawda".
    Ja wiem, że ty nie lubisz mieszać i twierdzisz, że lepiej użyć gotowego skryptu zamiast zaznajamiać się z mechanikami gry i uzupełnianiem wiedzy na jej temat.
    Także proszę abyś się więcej nie ośmieszał (to ma twoja funkcja do tego).
    To ty jesteś niepoważny - próbujesz decydować za innych czy powinni coś wiedzieć, czy też nie.

Tak w pytaniu chodziło o to, czy można logować się na forum z poziomu forum. Odpowiedź brzmi: można, ale mogą to robić tylko osoby które posiadają konta sprzed 2013 roku (rzuciłem sobie jakąś losową datą, ale obstawiam że o ten rok chodzi). Dla reszty nie jest to możliwe, ze względów bliżej nieznanych.

PS: nie zaczyna się zdanie od no panie uczony, także daruj sobie takie niskie docinki.

Kim Chi
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Julek Zobacz post
    Nie ma możliwości logowania się na forum spoza poziomu gry. No chyba, że admin ustawi ci hasło, które będziesz mógł używać, bo aktualnie każdy z nas ma hasło podobne do: vi0CXZ89V-[dcdopv-fg=34=tt5gb-9vc980sd8f7687vc

I od razu uprzedzę: nie ustawi ci hasła.

Doggy
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Astaralei Zobacz post
    - tło się dodaje w innym miejscu (właściwości dokumentu)
    Dziękuję ci za pomoc ale właściwości dokumentu to Prezentacja czy Zaawansowany? Szczerze mówiąc nie mam pojęcia, ale... Czy te właściwości są w mfo3 czy na komputerze?

- - - - - - - - - -

Cytat Napisał Doggy Zobacz post
    Dziękuję ci za pomoc ale właściwości dokumentu to Prezentacja czy Zaawansowany? Szczerze mówiąc nie mam pojęcia, ale... Czy te właściwości są w mfo3 czy na komputerze?
    Jeszcze muszę dodać że mam problem z awatarem, ponieważ wysłałem avatar na FB:
    Załącznik 6646
    ale niestety (nawet gdy sie kończyło na .jpg) to nic nie pokazywało.
    Może to datego że nie mam na koncie ani jednej zielonej kreski? Szczerze - nie wiem.
    Nazwa:  forum mfo3 1.jpg
Wyświetleń: 650
Rozmiar:  277.4 KB
    Proszę mi to wytłumaczyć.
    Pozdrowienia dla wszystkich na forum!

Masz na pasku edycji prezentacji opcję "właściwości dokumentu" czy coś w tym stylu i to właśnie tam ustawiasz tło.
    A avatar masz ustawiony, wejdź sobie na swój profil. Po prostu musisz ustawić sobie zdjęcie(tam w opcjach jest oddzielnie avatar i zdjęcie)

Uprawnienia