To ty jeszcze nie wiesz o nowej?
1. Tabliczki, która informuje o tym, kto najwięcej siedzi w grze. (pol. ranking łapania globala)1. Czy chcesz wycofania czegoś z eventu?
2. Czy chcesz dodania klimatycznego Dungeonu?
3. Czy chcesz zupełnie nowej funkcji? Jakiej?
4. Czy chcesz kosmetycznych zmian? Jakich?
2. Absolutnie nie.
3. Kategorycznie nie.
4. Doktrynalnie nie.
Ostatnio edytowane przez Bąblowiec pląsający ; 25-02-2018 o 19:28
Jeśli chcecie jakiś zmian na Wielkanoc, to prosty kwestionariusz:
1. Czy chcesz wycofania czegoś z eventu?
2. Czy chcesz dodania klimatycznego Dungeonu?
3. Czy chcesz zupełnie nowej funkcji? Jakiej?
4. Czy chcesz kosmetycznych zmian? Jakich?
UWAGA - Taki kwestionariusz jest niczym niewiążący dla nikogo.
Podejście "więcej rzeczy do robienia => więcej nagród" nie jest poprawne (w ogóle jestem za obcinaniem nagród za takie eventy, poważnie, to wyziera wszelką radość z człowieka)
Większość dużych zmian jest nierealna do wykonania.
1. Nie. Nie ma potrzeby nic wycofywać z eventa.
2. Nie. Nie ma potrzeby robić kolejnej instancji, jeżeli ona ma wyglądać tak jak walentynkowa.
3. Nie. Event jest kompletny, nie ma potrzeby dodawać jakiś nowych funkcji.
4. Tak. Najważniejsze to dźwięk respu globala. W sumie kilka rzeczy bym poprawił jeszcze, ale żeby nie było że proszę o za dużo - tylko tyle i aż tyle.
Dajcie nowe questy tej babie z wyspy pliss.
Po prostu trzy rzeczy do zmiany:
Dziwięk respu Uciekającego Jajka (A po 24:00 zamiast normalnego dzwięku by były krzyki xD)
Karta Kurczaka na 100% powinna wejść. Przecież są karty Świetlków.
I najważniejsze nowe questy. Ale dla graczy którzy biorą udział w evencie pierwszy raz by były te same stare questy. Po prostu co roku nowe questy lub trudniejsza wersja tych obecnych.
W sumie by to było dobre. By tak nagle pies się sklonował i trzeba by było wybierać na ślepo. Jak wybierzemy źle to możemy stracić 500hp, dostać piorunem, zaatakuje nas randomowy potwór w odpowiednim dla nas przedziela levelowym.
A w sprawie pomników; By tak nagle z nikąd Merlin by się pojawił i by do nas powiedział "Hehehe. Nie będziesz mieć tak łatwo". I wtedy by wypowiedział jakieś mityczne zaklęcie i by liczba pomników by się powiększyła lub lokalizacja pomników by się zmieniła. Naprzykład by w Eterni by się ze dwa pojawiły.
Dni ,,Wielkie" zaczynają się od czwartku. Ale faktycznie, środa przed wielkanocą po KG to pewnik. Cały event jest przystosowany włącznie z questami dziennymi do okresu środa przed wielkanocą-niedziela po wielkanocy.
Dlatego z pewnością mogę stwierdzić że będzie trwał 28.03-8.04.
Przypominam o tym że oczekuję dźwięku respu Uciekającego Jajka by nikt nie zapomniał.
limit na globale... to jest potrzebne, serio, rozumiem że to co dostajemy zależy od naszego wkładu w grę, ale wiele osób nie ma okazji, by dostać cokolwiek/ubić globala. może się kilka osób odezwie "haha ból dupy, jesteś za słaby na łapanie globali lol" bo w sumie to prawda, ale nie trenowałem nigdy ubijania globali (nie miałem na czym ).
a zachowanie leona mogę porównać do następującej sytuacji: jest jeden miecz na całą wioskę, przychodzi leon, zabiera miecz, próbuje zabijać wrogów i jest najlepszy w całej wiosce we władaniu mieczem.
to jest przesada, bo nie jest to jedyna osoba łapiąca globale, ale w kwestiach globali najczęściej wypowiadasz się w ten sposób, aby tobie było jeszcze łatwiej je ubijać...
Ostatnio edytowane przez Julek ; 02-03-2018 o 17:17
Necron i Amaterasu są cały rok. Ja ich już pobiłem tyle, że moja aktywność na nich spadła do 10%. Zauważyłem że Strażnik ubity, a na Trolla moge ci pożyczyć eq.
Już masz na czym trenować.
Moje zachowanie? Ja tylko oczekuję uczciwych zasad globalizmu, w których liczą się umiejętności polowania na globale. Tylko że nikt tak dobrych umiejętności jak ja nie ma więc uczciwsze zasady są ludziom nie na rękę.
Nie jestem jedyną osobą łapiącą globalę, ale jestem najlepszą osobą łapiącą globale. Inne osoby które to robią osiągają trochę gorsze, ale również w miarę dobre wyniki i nie mają powodów do narzekań.
Ostatnio edytowane przez DEWASTATOR Leon Full ; 02-03-2018 o 17:43