To już chyba przedszkolaki bardziej rozumieją sarkazm niż ty. Na wszystkich sikasz tym "nie umisz czytnikowac ze zrozumieniem xdxd gimbus", a w edukacji zatrzymałeś się na poziomie 2 klasy podstawówki.
A a Ą ą B b...
"hej ajem fajciamndel welkam to żakas i pokaze wam jak szytacć ze zrozumienien"
Wiem skąd samuraj ma wziąć szybkość. Przepis babuni fajkandella:
+50 do szybkości
+40 do ataku magicznego
-90 od IQ
Chyba nadal nie rozumiesz.
Skrajny hiter -> bardzo duże obrażenia -> skrajny hiter
Skrajny hiter -> duże obrażenia -> midrencz ktośtam
Skrajny hiter -> średnie obrażenia -> deffer
Jak nie masz wysokiej obrony, to co się dziwisz że hiter ci zadaje dużo obrażeń? ALE NIE BO BO BO JA MAM DEFA NORMALNEGO A ON MI ZADAJE NIENORMALNE OBRAŻENIA TO JEST JAKIEŚ NIENORMALNE!!!
Trafia krytyki, bo ma chyba nie porywałby się na hitera, skoro jego szczęście równa się z *ekhem* twoim.
SIEMA JESTEN MICZEM CZYTANIA ZE ZROZUMIENIEMSkoro ja wojem wyciągam około: 300 ataku, 240 obrony, 300 speeda i 150 lucka to Ty też powinieneś. - mówię o wojowniku.
Sanmrajmaj pisał o Królu Góry, a ty podajesz statystyki zeswoimbrata eq +8 i gemami poziomu 2 pod PvP. Normalnie jak z dzieckiem...
Skoro miał ponad połowę szansę na trafienie, to jakby NIE trafił można mówić o czymś nienormalnym (chociaż to i tak teraz jest twój pech, a jakby nie trafił to normalne RNG). "Po kilku latach gry nie wiesz skąd masz wziąć lucka, gratulację."Żeby mieć krytyk najpierw muszę trafić, a bez cela jest to niemożliwe.
Nie da się balansować dwóch profesji. Tak jakby dwie osoby walczyły na rękę. ZAWSZE ktoś wygra. Nie da się. Nie-e.Pozdrawiam mopa i jego śmietnikową ekipe która nie potrafi odpowiednio zbalansować 2profesji.

Odpowiedź z cytatem