Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 15 z 42

Temat: Nowy mini boss

PawełxD
    Konto usunięte

Nowy mini boss

Ze względu że za jakieś 2 miesiące jest Halloween proponuje dodać nowego mini bosa Samare Morgan.Samara Morgan -tak się nazywała dziewczynka która występowała w horrorze Ring.Jak ktoś oglądnął kasetę to dzwonił telefon i jakiś głos mówił masz siedem dni.Po siedmiu dniach włączał się telewizor tej osobie która oglądnęła kasetę i wychodziła z niego właśnie Samara która potem zabijała tą osobę która oglądała tą kasetę.

Ja proponuje na Halloween na przykład na jakieś polanie dać telewizor i telefon .jak ktoś włączy telewizor to oglądnie ten film co jest na tej kasecie potem zadzwoni telefon i powie masz siedem dni i potem ekran zrobi się czarny i będzie pisało na dole :siedem dni później i potem telewizor się włącza i trzeba zabić tego mini bossa Samare Morgan

Straszny film 3 to jest przeróbka ringu i tam główna bohaterką byłą Cindy Campell( czytaj :Sindi Kampel) i właśnie CIndy Campell nagle wyjdzie i nam pomoże z tym mini bossem.

Mój pomysłrawa autorskie

Użytkownik
    Widać że lubisz horrory.Pomysł mi się podoba nawet jest idealny

El Fortuno
    Konto usunięte
    Fabuła gry jest osadzona tak jakby w średniowieczu a tu z telewizorem wyjeżdżasz a może telebim w każdym mieście i transmisje na żywo a za siedem dni bedziemy próbowali się uzdrowić w studni a tu wychodzi dziewczynka i efektowna walka może wypadać z niej jakiś unikat np "zabójcza kaseta " nadającą status klątwy na 7 dni

Nyhariel
    Konto usunięte
    Hmmm, pomysl z takim minibossem z horroru na Halloween nie jest glupi, no ale nie z dziewczynka z "Ring" (quest z tv tez troche nie w klimat;p). Juz lepiej wybrac z najslawniejszych postaci swiata horroru - Michael Myers, Freddy Kruger czy Jason Mysle, ze jak ktos jest fanem horrorow na pewno zna tych bohaterow i oczywiscie najodpowiedniejszym bylby Michael Myers z filmu "Halloween".

El Fortuno
    Konto usunięte
    zróbmy jeźdźca bez głowy pasował by do klimatu gry

Użytkownik Avatar Jaskier
    Jezdziec bez glowy bylby najlepszym rozwiazaniem, pasujacym tez do klimatu.

Użytkownik
    heh, w czarnym stroju na czarnym koniu i z głową pod ręką ;]
    miasta mogłyby też być ozdobione dyniami itp.
    a jeździec byłby w jakiejś lokacji w lesie, ale pojawiał sie tylko w godzinach nocny od 20 do 7, ta lokacja byłaby przyciemniana żeby było widać ze to noc
    albo stworzyć jakąś lokacje na tą okazje ;]

PawełxD
    Konto usunięte
    Przyznaję oglądałem jeźdźca bez głowy ale w tym horrorze chodziło tylko o majątek.Oglądałem też Halloweenowrót Mglę Oszukać przeznaczenie rożne oglądałem horrory ale najbardziej spodobał mi się ring

mnietuniema
    Konto usunięte

WeeQ
    Konto usunięte
    Moim zdaniem to nie jest dobry pomysł. Zgadzam sie z El Fortuno

MEGA MICHAŁ KAT
    Konto usunięte
    ale to kupa pracy jest ;/
    ps. chaos co to to na drugim linku ;p?

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    Na drugim linku jest telewizor, stary, ruski, z drewnianą obudową

Chaos niezłe te obrazki Skąd ty je bierzesz ??

PS Trochę nie wiadomo gdzie ta babka z ringu ma plecy ;d

Warrior Master
    Konto usunięte
    Teraz to czytam i całkiem fajny pomysł mi się podoba tylko żę do Halloween jeszcze daleko Jestem na tak .

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia