Strona 655 z 1159 PierwszyPierwszy ... 1555556056456536546556566576657057551155 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 9,811 do 9,825 z 17384

Temat: [ Pytania ]

Użytkownik
    Znalazłem błąd na mapie wyżyna gromów:
    Gdzie dokładnie na forum zgłosić ten błąd? - czy ogólnie w błędach czy w błędach na związanych na mapie?
    Czy można prosić o przekierowanie mnie do dokładnego działu z postem związanych z błędem? (nie chcę się pomylić i nabijać postów)

Użytkownik Avatar GoldenkoPL
    Cytat Napisał DrakojanSkies Zobacz post
    Znalazłem błąd na mapie wyżyna gromów:
    Gdzie dokładnie na forum zgłosić ten błąd? - czy ogólnie w błędach czy w błędach na związanych na mapie?
    Czy można prosić o przekierowanie mnie do dokładnego działu z postem związanych z błędem? (nie chcę się pomylić i nabijać postów)
    https://forum.mfo3.pl/showthread.php...-zwi%C4%85zane

Użytkownik
    1.Czemu w dziale Handel nie mogę złożyć wszystkich mi zbędnych uzbrojeń w różnych cenach i czemu akurat trzymacie się tego że jedno ma większą wartość a druga mniejszą i trzecie jeszcze inną to usuwacie? ps. według mnie właśnie o to chodzi graczom by zarobili a nie im ciąć skrzydła w handlu.
    2.Jak poprawnie wstawić kod uzbrojenia do profilu?

Użytkownik Avatar GoldenkoPL
    1.Czemu w dziale Handel nie mogę złożyć wszystkich mi zbędnych uzbrojeń w różnych cenach i czemu akurat trzymacie się tego że jedno ma większą wartość a druga mniejszą i trzecie jeszcze inną to usuwacie? ps. według mnie właśnie o to chodzi graczom by zarobili a nie im ciąć skrzydła w handlu.
    Żeby nie było 50 tematów "sprzedam skórzane eq w dużej ilosći".

2.Jak poprawnie wstawić kod uzbrojenia do profilu?
    Będąc w ekwipunku kliknij na dany przedmiot, a następnie w okienku po lewo pod aktualnym uzbrojeniem, pojawią się statystyki itemu. W prawym górnym rogu owego itemku, masz "ID: (Cyfry)". Klikasz w nie (cyfry).

Użytkownik
    https://mfo3.pl/r/bdfe94d32 powie mi ktoś co robie zle mam tylko 60 ataku w bazie. bo to postac pod materaca ale chyba widze ze nie uda mi sie do niego dojsc i mam załamke ;/

DEWASTATOR Leon Full
    Konto usunięte
    Jaki procent szans jest na Decymacje na Amaterasu gdy nikt nie ma podzielnego?

Kim Chi
    Konto usunięte
    Cytat Napisał DEWASTATOR Leon Full Zobacz post
    Jaki procent szans jest na Decymacje na Amaterasu gdy nikt nie ma podzielnego?
    9

Użytkownik
    Co robi Pocisk Złodzieja Dusz na KG? Link jest zepsuty.

musaraj
    Konto usunięte
    Jaka jest szansa na to, że czeladnik na 6 poziomie 4-krotnie nie zda egzaminu?

Cytat Napisał Kamillo Zobacz post
    https://mfo3.pl/r/bdfe94d32 powie mi ktoś co robie zle mam tylko 60 ataku w bazie. bo to postac pod materaca ale chyba widze ze nie uda mi sie do niego dojsc i mam załamke ;/
    Błędem było robienie postaci pod materaca.

Użytkownik
    już dawno zabity :P

musaraj
    Konto usunięte
    Czy mógłbym prosić o jakąś listę "kto jest z kim" na Igrzyskach? Bo co chwila się gubię.

Mefisto BANK
    Konto usunięte
    Cytat Napisał musaraj Zobacz post
    Czy mógłbym prosić o jakąś listę "kto jest z kim" na Igrzyskach? Bo co chwila się gubię.
    Samemu sobie zrób.

Cytat Napisał musaraj Zobacz post
    Jak pomożesz znerfić czeka to ci napisze.

Falafel
    Konto usunięte
    Czy to błąd że na postaci Out Of Time jestem 2 w rankingu pvp w ciągu 24h,ponieważ walczyłem jakieś 7 godzin temu a mi się nadal 25 pkt niedobiło do rankingu i pisze zmiana 25 ^ no ale ja walczyłem 7 H TEMU.

Uprawnienia