Strona 654 z 1160 PierwszyPierwszy ... 1545546046446526536546556566647047541154 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 9,796 do 9,810 z 17395

Temat: [ Pytania ]

Kim Chi
    Konto usunięte
    Cytat Napisał slenderboss Zobacz post
    Chyba tylko tobie. Komuś jeszcze ścina?
    Nie.

Użytkownik Avatar Clover
    /summon satan

Cytat Napisał DrakojanSkies Zobacz post
    Jak grać czyli pod co i dlaczego robimy postać pod coś?:
    -Pod Fabułę
    -Pod pvp
    -Pod walki z Potworami
    -Pod walki z Bosami
    Robienie postaci pod fabułę to po prostu skupianie się na pokonywaniu bossów i expieniu. Do tego przydatne są staty, w których nie będziesz musiał np. Zużywać dużej liczby miksów many podczas expa, ze względu na jej małą ilość.
    Pod pvp buduje się specjalne buildy, które są dobre na przeciwników z naszym poziomem hp, ale mniej skuteczne na bossy z dużym hp.
    Pod bossy można robić postać, jeśli chcesz bić rekordy pokonania bossów

Łukasz
    Konto usunięte
    Doradzi mi ktoś gdzie najlepiej umieścić : pułapki na świetliki (wspolrzędne pól)

musaraj
    Konto usunięte
    Czy da się złapać potwora unikatowego nie mając energii?

Elitek
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Łukasz Zobacz post
    Doradzi mi ktoś gdzie najlepiej umieścić : pułapki na świetliki (wspolrzędne pól)
    Jaskinia Świetlików [26,20] tam jest chyba najlepsze miejsce na pułapki, przynajmniej dla mnie (trzymałem w tym miejscu wszystkie 3 pułapki)

Cytat Napisał musaraj Zobacz post
    Nie, było już o tym mówione.

musaraj
    Konto usunięte
    Cytat Napisał lilanna Zobacz post
    Nie, było już o tym mówione.
    Mhm. Gdzie?

Użytkownik
    Wlasnie szukalem, niegdzie nie ma. hm... mozna by ta informacje gdzies umiescic.

PowerISO
    Konto usunięte
    tak ale nie dostaniesz dropu nawet jak poczekasz na 1 ene
    gdy złapiemy bez eny wezwanie pomocy jest zablokowane

Bąblowiec pląsający
    Konto usunięte
    https://forum.mfo3.pl/showthread.php...mi+unikatowymi
    Inicjacja walki z potworami zwykłymi i unikatowymi 1/2/3 energii
    O tutaj.

DEWASTATOR Leon Full
    Konto usunięte
    A to nie jest przypadkiem tak że zabiera ci 1 eny jak złapiesz unikata? Ja zwykle zauważałem złapanie unikata po tym jak mi zabierało 1 eny zamiast 3 tak jak standardowo przy grupie 3x.

Bąblowiec pląsający
    Konto usunięte
    No tak jest, ale tu jest podane dla potworów zwykłych i unikatowych. Nie zacytowałem fragmentu o tym, że 1/2/3 energii odpowiednio dla 1/2/3 potworów.

musaraj
    Konto usunięte
    Cytat Napisał DEWASTATOR Leon Full Zobacz post
    A to nie jest przypadkiem tak że zabiera ci 1 eny jak złapiesz unikata? Ja zwykle zauważałem złapanie unikata po tym jak mi zabierało 1 eny zamiast 3 tak jak standardowo przy grupie 3x.
    No, tak jest. Jest nawet tak, że jeżeli zaatakujesz grupę 3x mając 1 eny, to zabierze Ci 1 eny zawsze, a daje Ci 1,5% szansy na unikata.

Pytam, bo chciałem przetestować skrypt - wiem, że dropu nie dostanę. Natomiast świta mi gdzieś, że kiedyś ktoś - chyba Pirrat z Soadem - biegali po pomiocie w 2 osoby w grupie, i gdy 2 osobie zrespiła się ena, to można było dostać 50% dropu jak się poczekało. Nie jestem pewien, czy po tej sytuacji nie doszło do zmiany i bez energii nie da się łapać unikata. Stąd pytam.

DEWASTATOR Leon Full
    Konto usunięte
    No, tak jest. Jest nawet tak, że jeżeli zaatakujesz grupę 3x mając 1 eny, to zabierze Ci 1 eny zawsze, a daje Ci 1,5% szansy na unikata.

Pytam, bo chciałem przetestować skrypt - wiem, że dropu nie dostanę. Natomiast świta mi gdzieś, że kiedyś ktoś - chyba Pirrat z Soadem - biegali po pomiocie w 2 osoby w grupie, i gdy 2 osobie zrespiła się ena, to można było dostać 50% dropu jak się poczekało. Nie jestem pewien, czy po tej sytuacji nie doszło do zmiany i bez energii nie da się łapać unikata. Stąd pytam.
    Owszem, kiedyś można było łapać bez eny, ale doszło do zmiany. Obecnie to niemożliwe.

Kim Chi
    Konto usunięte
    Cytat Napisał DEWASTATOR Leon Full Zobacz post
    Owszem, kiedyś można było łapać bez eny, ale doszło do zmiany. Obecnie to niemożliwe.
    Skąd takie informacje? Gdzie ktokolwiek o tym pisał?

Uprawnienia