Mam taką propozycję żeby usunąć 1 slot w broniach poniżej 10 poziomu czyli 1-9 level, ponieważ można tylko użyć jedną zdolność do 10 levelu.Nie żeby to jakoś przeszkadzało, ale tan wykrzyknik jest irytujący.
Mam taką propozycję żeby usunąć 1 slot w broniach poniżej 10 poziomu czyli 1-9 level, ponieważ można tylko użyć jedną zdolność do 10 levelu.Nie żeby to jakoś przeszkadzało, ale tan wykrzyknik jest irytujący.
Ostatnio edytowane przez EneDueRabe ; 21-03-2020 o 04:24
Raczej usunąć wykrzyknik, jeśli nie mamy możliwości zapełnienia slotów. Bo fakt, to irytujące.
Usunąć wykrzyknik lub w ustawieniach coś dodać z tym wykrzyknikiem czy ktoś chce lub nie
Albo dodać parę mało użytecznych zdolności na 1lv, np taka, która by zdejmowała zatrucie.
Za ile mp sobie to wyobrażasz? Jak kuracja ściąga 5 statusów ,a kosztuje 20 mp to za 4 mp ściąganie zatrucia?
- - - - - - - - - -
Mi to brakuje takiej zdolki dla woja która zadaje obrażenia takie jak z ostatniej tury .Np
Udeżamy krytyka,przeciwnik wykonuje ture , bijemy z tej zdolki i zadajemy identyczne obrażenia jak z tego krytyka.
Sure, hiterzy się ucieszą, mogąc bić 2 kryty (w tym drugi nie obniżający szansy na kolejnego) pod rząd.
- - - - - - - - - -
Ciekawy pomysł, ale musiałby być z ograniczeniem jednego użycia, inaczej byłby zbyt opłacalny na wyższych lvlach (mówię tu o walce np. z pluskwami w eq odnawiającym mp i z tą zdolnością).
jedyny problem jaki tu widzę to to, że nowy gracz może zobaczyć ostrzeżenie o braku założonej zdolności i pomyśleć, że coś robi źle
poza tym nie widzę problemu, to tylko sygnał, że możemy założyć coś więcej
więc według mnie zabranie slotu w broni na której lvlu nie ma żadnych zdolności byłoby wystarczające
Co to ma być? Pytam, co to ma znaczyć? Tego wrogom nie można wybaczyć.