https://mfo3.pl/r/b922f2927
Naprawiliśmy ożywkiNaprawiliśmy ożywkiNaprawiliśmyTo jakiś żart na 1 kwietnia? Bo ja nie wiem czy to jest śmieszne. Nie wiem, ile mam mieć szybkości, żeby jednak chociaż RAZ wejść w turę. Bo ~280 nie starcza.Ożywki
https://mfo3.pl/r/b922f2927
Naprawiliśmy ożywkiNaprawiliśmy ożywkiNaprawiliśmyTo jakiś żart na 1 kwietnia? Bo ja nie wiem czy to jest śmieszne. Nie wiem, ile mam mieć szybkości, żeby jednak chociaż RAZ wejść w turę. Bo ~280 nie starcza.Ożywki
i wtedy hiterzy olewaja totalnie speeda, bo nikt ich nie dobije po ozywieniu a oni dobija minimum 1 osobe
To nie ma sensu, przecież gra nie skupia się wyłącznie na tvt.
Ale może coś w stylu podwyższenie obron o 20% i obniżenie ataku o 35% na jedną turę? Przykładowe wartości.
Wtedy nie byłoby sytuacji ożywienia któregoś z sojuszników tylko po to, żeby ten dobił przeciwnika na hita za 5k.
A w walkach z mini bossami obniżenie ataku będzie niezauważalne, bo z reguły trzeba się uleczyć po ożywieniu.
Ostatnio edytowane przez Kim Chi ; 09-07-2017 o 22:23
Też odczuwam na własnej skórze, że ta "naprawa ożywek" to chyba był żart na 1 kwietnia. 300 speeda i nie wbić się ani razu od chyba 4 iś jak nie dłużej.
Jestem całkowicie za, pomoże to też w PvE. Defy +200% by nikt nie padał po nich, atak -80.
Ostatnio edytowane przez DEWASTATOR Leon Full ; 09-07-2017 o 22:35
Proponowałam coś podobnego, ogólnie fajna sprawa by była z tym.Ale może coś w stylu podwyższenie obron o 20% i obniżenie ataku o 35% na jedną turę? Przykładowe wartości.
Wtedy nie byłoby sytuacji ożywienia któregoś z sojuszników tylko po to, żeby ten dobił przeciwnika na hita za 5k.
Po prostu czuję, że poświęcając te punkty ataku na rzecz szybkości nie dostaje "wynagrodzenia". Rozumiem raz nie wejść w turę, no ale 3-4 razy(gdzie za trzecim moja tura była daleko daleko)
Ja tam uważam, że zbytnio komplikujecie tą zdolkę. Była okej przed zmianami, każda kolejna zmiana tylko ją udziwnia i powoduje, że staje się mniej intuicyjna.
Ostatnio majac 250-260 spida nie wbilem sie 3 razy przed varsovie ktory mowil ze ma 140 spida bo jest hiterem, to chyba nie jest normalne.
nie ma co pisac, bo jak beda jakies zmiany tylko na gorszezamiast wysluchac graczy i faktycznie wzmocnic, oslabic lub zmienic dana rzecz to wymyslane sa jakies nowe bezsensowne rozwiazania, ktore w pozniejszym etapie okazuja sie jeszcze gorsze od rzeczy, ktore byly wczesniej
do tej pory nie rozumiem po co furia byla zabierana z czarciej, to nie jest cios w hiterow, slepa furia ? ile tygodni czy tez moze juz miesiecy sa prosby o oslabienie ?