Napisał
DEWASTATOR Leon Full
Make TvT Great Again
Unikatowy
Dodatek
Poziom: 80
Staty:
Luck 116
Ob 23
Ob mag 23
Sp -23
At -46
At mag -46
HP -400
175% przydatnych odpo (do TvT)
Nadaje autostatus POMYŚLNOŚĆ na 5 tur.
Tak patrzę jak gracze się dzień i noc kłócą o popsute TvT i wszyscy narzekają jak to jest totalnie zepsute i oto ja jeden myślący o wszystkich MFOwcach, stworzyłem uzbro które je usprawni. Połączyłem Czarcią Bransoletę, Górniczy Pas (po wsadzeniu 2 gemów) i Harpi Wisiorek po czym wyskalowałem do 80 lvla. Dodaje dużo lucka, defy, pomyślkę na start a nawet odpo, odejmuje jednak speed, HP i bardzo dużo ataków. Byłby przeszkodą dla hiterów bo jednoczesnie odejmował by atak, przeciwnikom natomiast dodawał defa , oprócz tego zadbał o resztę rzeczy w TvT koniecznych jak luck, odpo, pomyślka na start sprawiłaby natomiast że musisz to mieć (albo coś innego z pomyślnością ale najlepiej mieć to skoro i tak najlepsze do TvT nawet bez pomyślności) albo zostaniesz zastatusowany. Sposób na naprawienie TvT po upie - chcielibyście takie cudo? Jedyną wadą jest to że... jest must-have, ale innej drogi chyba na naprawienie TvT nie ma. Mógłby być używany tez przez woja do PvP.(obecny Harpi tez jest nie wiem jak z tym by było)