Jutro dam znać.
Poprzednie zmiany.
Dodatkowo:
Dziwna różdzka vs mag - co 7 zaklęcie(włącznie z pierwszym) odbiera całą manę przeciwnikowi, jeżeli przeciwnik nie miał pełnej many również ją przyswaja.
Jutro dam znać.
Poprzednie zmiany.
Dodatkowo:
Dziwna różdzka vs mag - co 7 zaklęcie(włącznie z pierwszym) odbiera całą manę przeciwnikowi, jeżeli przeciwnik nie miał pełnej many również ją przyswaja.
Koszt 1000 żetonów
Serio? Bo ty tester to nie wiem czy sobie żartujesz teraz czy to oficjalne.
Wydaje mi się że w przypadku woja eq na speeda i trochę go w bazie, bo dubel podczas pełnej bariery może się skończyć odbiciem za olbrzymie wartości. W przypadku maga założyć też dziwną różdżkę, oprócz tego utrzymywać niskie MP.
@down
Ostatnio edytowane przez DEWASTATOR Leon Full ; 10-03-2017 o 18:54
Może zamienić ten mieczyk na zdolności z innym? Albo go zbuffować, bo jest po prostu nudny i słaby.
Pocisk Złodzieja Dusz -> 5% regeneracji many na turę z 10%
A co z tymi odnówkami? Zmiana już weszła w życie czy od następnej edycji będzie?
Włócznia Aurory również do usunięcia. Zamiast tego można dodać coś w stylu gwarantowanego krytyka, jeśli przeciwnik ma mniej niż 40% HP
Zgadzam się z przedmówcami. Miecz Nadmożliwości jest po prostu słaby, Włócznia Aurory zresztą też. Dodać 2 jakieś lepsze bronie.
Ale mam takie pytanie - te zmiany wprowadzicie na dziś, czy na kiedy? Pytam bo miała być odpowiedź od konstruktora KG, MoPa a jej nie ma.
Toksyne usunięto ?