Strona 576 z 1184 PierwszyPierwszy ... 764765265665745755765775785866266761076 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 8,626 do 8,640 z 17759

Temat: [ Pytania ]

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał GoldenkoPL Zobacz post
    40 w bazie,czyli prawie tyle co na 67lvl (tam mam 49)
    Nie powiedziałbym, że masz bardzo dużo lucka. Szczerze mówiąc, to bym obstawiał, że masz standardowego lucka dla maga z auto-statów (jeśli nie mniej). Auto-staty nie uwzględniają zasady, że mag powinien mieć minimum lucka.

Użytkownik Avatar Dorek
    Czy jest planowany plebiscyt moderatora roku ?

Administrator Avatar Krycha
    Cytat Napisał Dorek Zobacz post
    Czy jest planowany plebiscyt moderatora roku ?
    Nie, a przynajmniej na pewno nie w formie otwartej dla użytkowników - jeżeli już zdecydujemy się na taki "plebiscyt" to załatwimy to we własnym gronie.
    Bididididid!

Użytkownik Avatar Dorek
    Cytat Napisał Krycha Zobacz post
    Nie, a przynajmniej na pewno nie w formie otwartej dla użytkowników - jeżeli już zdecydujemy się na taki "plebiscyt" to załatwimy to we własnym gronie.
    o taki mi też chodzi. rok temu bylo podobnie bo baggy sam przyznał tą nagrodę nie patrząc na głosy

Administrator Avatar Krycha
    Cytat Napisał Dorek Zobacz post
    o taki mi też chodzi. rok temu bylo podobnie bo baggy sam przyznał tą nagrodę nie patrząc na głosy
    Ja w przeciwieństwie do Baggy'ego nie widzę powodu żeby decydować subiektywnie bez żadnej konsultacji - to trochę nie fair. Ponadto z modów 2016 roku, którzy są aktualnie w kadrze (Fausis, xani, Jeahok, MoP, VD) każdy zasługuje w podobnym stopniu, więc nie wiem czy jest sens nagradzać jedną osobę - każda z tych osób robiła dobrą robotę .
    Bididididid!

musaraj
    Konto usunięte
    https://mfo3.pl/r/b02f4dbe9

https://mfo3.pl/r/b08d0acd0

Z czego wynikają różnice w dropie w obu walkach?

Kim Chi
    Konto usunięte
    Z losowości.

Łukasz
    Konto usunięte
    Gdzie mieśći się przekładnia do torów do szybu by iść do pajeczej groty ?

Użytkownik
    Gdzie mieśći się przekładnia do torów do szybu by iść do pajeczej groty ?
    Stara kopalnia: poziom 2, tam gdzie się kopie

Użytkownik Avatar Deathpool
    Pytanie dotyczące kowalstwa. Ile wynosi bonus do celności i uników za każdy plus?

Redaktor Naczelny Avatar Hubiot
    Cytat Napisał Deathpool Zobacz post
    Pytanie dotyczące kowalstwa. Ile wynosi bonus do celności i uników za każdy plus?
    1% uników/cela = 3% bonusu

Kuzan
    Konto usunięte
    Pytanie jest następujące. Mam konto pod typową fabułę żeby rozeznać się w grze itp. Czym najlepiej bić bossy i minibossy? Topór, buława, miecz, włócznia?

Użytkownik Avatar GoldenkoPL
    Cytat Napisał KuzanAnia Zobacz post
    Pytanie jest następujące. Mam konto pod typową fabułę żeby rozeznać się w grze itp. Czym najlepiej bić bossy i minibossy? Topór, buława, miecz, włócznia?
    Wszystko jest dobre,zależy co lubisz i ile masz lucka (w przypadku buławy i włóczni bicie bez lucka nie ma sensu tak naprawde)

Jak fabuła to i defy pewnie, więc broń najlepiej bez ujemnej celności. Topór najlepszy, mieczyk też dobry. Ale wybór zależy od ciebie, ja zawsze zamiast miecza brałam włócznie ze względu na pasywki późniejszych broni.

Bąblowiec pląsający
    Konto usunięte
    Nie bij atrybutem, którego dany potwór używa. Najlepiej mieć nabite dwa atrybuty (Przykładowo: Miecz i Topór), dzięki temu będziesz zawsze mógł go zmienić przed walką.
    Na bossy, jeśli nabijasz atrybuty, to najlepiej byś nie bił tym samym atrybutem, i atrybutem przeciwstawnym. Przykład: Kalvador #2 bije toporem, a Ty nabijasz na niego atrybut Topora. W takiej sytuacji najlepiej być bił Mieczem/Włócznią bądź rękawicami.

Ogólnie broń powinna być dobrana pod statystyki i uzbrojenie. Jeżeli ono daje sporo szczęścia, bez obaw możesz bić włócznią/buławą. Do tego unikatowe bronie mają zdolności specjalne, które też warto wziąć pod uwagę.

Uprawnienia