Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 16 do 30 z 41

Temat: drop złota jest zbyt niski

tester
    Konto usunięte
    Ceny w sklepie i złoto z potworów spada tym bardziej i więcej gracze mają złota.

OttoIII-W2
    Konto usunięte
    czyli jak czym wiecej mam kasy, tym taniej jest w sklepie i mniejsze dropy? czemu tak?

a eq nie opłaca się sprzedawać. w sklepie dostaniesz śmieszne pieniądze za to. na targu też nie sprzedaż tego nawet za 1/2 ceny.. przydałoby się to zmienić

Mapiątko
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Jacek Zobacz post
    Ceny w sklepie i złoto z potworów spada tym bardziej i więcej gracze mają złota.
    Troszkę błędne koło. Mało kasy - źle. Dużo kasy - też źle, bo nie zarobimy...
    I tak źle i tak nie dobrze ;p Nie wiadomo co gorsze. Ranking złota w tym przypadku będzie delikatnie mówiąc zniekształcony, bo większość graczy będzie mieć zbliżoną jego ilość.
    Ostatnio edytowane przez Mapiątko ; 06-03-2011 o 15:14

tester
    Konto usunięte
    No chyba wszystko się zgadza: jak gracze mają mało kasy, to potrzebują zarobić a jak mają dużo to widocznie nie mają na co wydać.
    Oczywiście nie chodzi tu o ilość złota u pojedynczych graczy tylko ogólnie.

a eq nie opłaca się sprzedawać. w sklepie dostaniesz śmieszne pieniądze za to. na targu też nie sprzedaż tego nawet za 1/2 ceny.
    No i w ten sposób właśnie choć masz mało kasy, to możesz sobie tanio armorki kupić na targu.

Gargamel1-W2
    Konto usunięte
    I jest dobrze, tylko 1kwietnia czołówka nie będzie miała możliwości kupienia eq na targu :P

mtnm
    Konto usunięte
    Jeśli w mfo3 upki nie będą ZNACZNIE częściej niż w 2, to system złota się rozsypie i nowi gracze będą się szybko zniechęcać... Ale z drugiej strony - jeśli upki będą często, gracze będą mieli co kupować i złoto będzie krążyło w systemie- to będzie się sprawował ok.
    Tu dyskutujecie o objawach choroby, a trzeba zwalczać jej przyczyny....

Aktualnie to nawet nie opłac się ich sprzedawać w sklepie.
    Właściwie to o to chodzi. Przedmioty, których już nie potrzebujesz powinieneś sprzedać na targu innemu graczowi - obu wam się to opłaci. Tobie, bo dostaniesz za przedmiot więcej, niż w sklepie, jemu, bo kupi go taniej, niż zapłaciłby w sklepie.

Eldoth-W2
    Konto usunięte
    Grając magiem nie jestem w stanie zaoszczędzić złota, Tylko informuję.

Pozdrawiam

siata88-W2
    Konto usunięte
    797 jako koszt eq na 5 lvl jest zbyt duzy mam 5 lvl a golda 259 a jestem wojem byłoby go mniej dybym byl magiem...

OttoIII-W2
    Konto usunięte
    ok, ale zwiększcie chociaż do 1/4 ceny. aa i jeszcze jedno. jest limit aukcji?

popieram przedmówce. gram magiem i na 6lvl mam zaledwie tylko buty i zbroję na 5lvl;] na targu nie ma tyle rzeczy, żeby móc wszystko pokupować tam.

mtnm
    Konto usunięte
    No bez przesady - eq jest od 5lvla, a nie na 5 lvl Eq kompletowałem stopniowo przez kilka lvli. Bardziej zresztą liczyłem na skrzynki i bossy

siata88-W2
    Konto usunięte
    mnietuniema a grałeś po zmianie dropów od początku? :P
    pytanie do adminów: czy w wersji oficjalnej drop złota bedzie taki sam jak teraz czy wg starego systemu będzie?

minek
    Konto usunięte
    Ja gram, nawet magiem, i też nie mam problemów ze złotem.

mtnm
    Konto usunięte
    Cytat Napisał siata88-W2 Zobacz post
    mnietuniema a grałeś po zmianie dropów od początku? :P
    pytanie do adminów: czy w wersji oficjalnej drop złota bedzie taki sam jak teraz czy wg starego systemu będzie?
    Cytat Napisał mnietuniema Zobacz post
    Ja zacząłem grać magiem. Specjalnie po to by przetestować ostatnie zmiany ze złotem.
    siata88 - a czytałeś inne posty w tym temacie? :P

siata88-W2
    Konto usunięte
    hehe nie chciało mi się :P dz za odp :P

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia