Strona 30 z 85 PierwszyPierwszy ... 2028293031324080 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 436 do 450 z 1261

Temat: Król Góry

Użytkownik Avatar Fannindel
    Czemu kg nie może być codziennie?
    Nagrodą w środy i niedziele była bo 50% kwoty wpłacanej (przy wejściu) - tak jak teraz jest.
    A reszte tygodnia (poniedziałek,wtorek,czwartek,piątek) - załóżmy też 50% lub 25% kwoty wpłacanej bez MF.

Punkty (nie licząc środy i niedzieli) nie wliczały by się. (Chyba że dodać to jako bonus np za wygraną/finał 1-2pkt).

Jak dla mnie zbyt fajny event żeby był tak rzadko.

PS: i tak wiem że nie wejdzie

Bąblowiec pląsający
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Kim Chi Zobacz post
    Niestabilny Pocisk tyle kosztuje.
    Wojownik nie ma żadnej zdolności za tyle żetonów.

musaraj
    Konto usunięte
    Bo rozbicie tego na różne dni znacznie zmniejszyłoby ilość obecnych na tych większych eventach (nawet jeśli tylko z dwóch by się liczyło do cyklu)

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał herbatoholik Zobacz post
    Wojownik nie ma żadnej zdolności za tyle żetonów.
    Co nie zmienia faktu, że gościu sprzedaje jakąś zdolność w tym przedziale.

Your Nightmare
    Konto usunięte
    Powie ktoś o co chodzi w rankingu KG? na listach liderem jest mr Hyde, na arenie, że ja jestem liderem, a asek pozostaje z 19 punktami

Nie dostałem żadnych punktów tylko dlatego, że przelogowałem się przed przeniesieniem do miasta. Błąd podobny do TEGO, ale u mnie różnica była taka, że chwilę później zalogowałem się przed czasem rozpoczęcia nowej rundy, jeśli o to chodzi. Nie da się tego naprawić?

Administrator
    Cytat Napisał Asasynek Zobacz post
    Nie dostałem żadnych punktów tylko dlatego, że przelogowałem się przed przeniesieniem do miasta. Błąd podobny do TEGO, ale u mnie różnica była taka, że chwilę później zalogowałem się przed czasem rozpoczęcia nowej rundy, jeśli o to chodzi. Nie da się tego naprawić?
    Nie jest to błąd, a celowe zabezpieczenie, aby punktacja nie mogła się już zmieniać (w tym wypadku) po zakończeniu eventu.
    Zabezpiecza to przed scenariuszem, gdzie osoba, która nie dokonała rozliczenia (wylogowanie) mogłaby zmienić układ miejsc w cyklu w przedziale czasowym od zakończenia eventu do końca rundy, a więc wpłynąć na przydział nagród "po fakcie".

Spróbuję dać jakąś poprawkę, aby nie trzeba było koniecznie czekać na "po TP", ale i tak nie zalecam tak robić, bo to może nie zadziałać.

Powie ktoś o co chodzi w rankingu KG? na listach liderem jest mr Hyde, na arenie, że ja jestem liderem
    Przydział miejsca dla równorzędnych pkt jest dość przypadkowy.

https://mfo3.pl/r/b191bd72a

Dlaczego taki duży DMG z trującego ataku uderzyło?

zwykły hit na mobilizacji - 1423 HP
    hit na mobilizacji z trującego ataku *** - 2534 HP

broń - Macka Fortuny
    I'm the voice in your head. The Dark One's powers inside you.

Użytkownik Avatar MasterOfPuppets
    Poprawione na devie:
    Macka fortuny biła bezatrowo

https://mfo3.pl/r/b636fa67d

ze zdolności "wypad" bez mobilki zadałam większe obrażenia niż normalnym atakiem z mobilką. Tak ma być?

Bąblowiec pląsający
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Belnel Zobacz post
    https://mfo3.pl/r/b636fa67d

ze zdolności "wypad" bez mobilki zadałam większe obrażenia niż normalnym atakiem z mobilką. Tak ma być?
    Cytat Napisał MasterOfPuppets Zobacz post
    Poprawione na devie:
    Macka fortuny biła bezatrowo
    Wypad uderzył z atrybutem, a atak nie.

dzięki ;D

Użytkownik
    Cytat Napisał tyg Zobacz post
    Witam, mały błąd.
    Na koniec cyklu byłem 3 w rankingu mimo że zdobyłem tyle samo pkt co Welow, czyli 36.
    Jak coś dołączam screen:
    https://www69.zippyshare.com/v/94Lzo1I4/file.html
    Oczywiście nagroda była za trzecie miejsce, również dołączam screen:
    https://www78.zippyshare.com/v/cyRNCw2P/file.html
    Ta sama sytuacja tylko zmieniły się osoby wiec po raz kolejny proszę o korekte.
    Jak coś to ss z obecną tabelą też wrzucam:
    Nazwa:  1234.png
Wyświetleń: 2477
Rozmiar:  4.4 KB

musaraj
    Konto usunięte
    Cytat Napisał tyg Zobacz post
    Ta sama sytuacja tylko zmieniły się osoby wiec po raz kolejny proszę o korekte.
    Jak coś to ss z obecną tabelą też wrzucam:
    Nazwa:  1234.png
Wyświetleń: 2477
Rozmiar:  4.4 KB
    Przed 2-gim cyklem KG były wprowadzone zmiany i jeżeli ktoś kupował walki, to przy równej liczbie punktów jest zawsze klasyfikowany niżej. Prawdopodobnie w skrajnym przypadku jeszcze będzie trochę ręcznego odejmowania, więc życzę miłego wieczoru.

Użytkownik Avatar MasterOfPuppets
    Cytat Napisał musaraj Zobacz post
    Przed 2-gim cyklem KG były wprowadzone zmiany i jeżeli ktoś kupował walki, to przy równej liczbie punktów jest zawsze klasyfikowany niżej. Prawdopodobnie w skrajnym przypadku jeszcze będzie trochę ręcznego odejmowania, więc życzę miłego wieczoru.
    Słyszałem o tym - proszę o ewentualną ewidencje dla tego procederu w oddzielnym temacie jeżeli ktoś uważa, że ma wystarczającą
    (głównie walki)

Uprawnienia