stefanek jezeli uwazasz ze moze staty sa slabe to jakie staty trzeba miec zeby byly dobre ?
na postaci zauberer do 14 lvl bylem nie pokonany 32 walki wygrane 0 przegranych pokonalem gracza mortal chaos na 14 lvl
na poziomie 12 mialem srebrny medal za walki pvp auto 24h
na poziomie 20/24 pokonalem tylu graczy co mieli 2 postac 50 lvl ze hoho
260rank na 14 lvl
170rank na 12
uwazasz ze tacy gracze jak KsiazeNocy czy Mortalchaos sa slabi bo nie maja na 13 lvl na 2 leczenia many ?
za malo hp powiedz mi czlowieku dlaczego ja mialem 560hp na 10 lvl i nie mialem sobie mocnych ? taaa pewnie farta mialem ?
nawet nimfy na 12 bym nie pokonal zobacz raporty :> pokonana na 11 i mialem dodatkowe 2 leczenia chyba umiesz liczyc mozesz w latwy sposob policzyc nawet powiem jak bo jestes troche nie ogarniety
na 10 lvl masz 2 leczenia i 3 mikstury zycia no nie
ja uzylem tylko 3 mikstury wiec 2 zostaly
Up
to taki poradnik dla cb
po co obrona magiczna jak na tym lvl woje sa kotami ?
Przypomne ci ze to dzial dotyczacy pvp a nie nimfy
a ty piszesz ze daj w obrone magiczna bo nimfy nie pokonasz
i tak w ogole co ty osiagnales w pvp ?
napisze ci co osiagnales
wygrales 1/3 pojedynkow gratulacje
ja mam wygrane 83 na 100 walk
ty 33 na 99
a twoj rank jest taki zajebisty 142/142 boze ale ci zazdroszcze normalnie cisniesz na arenie
twoje konto jest pod fabule a nawet nie bo ty nimfe na 14 pokonales a do mnie sie czepiasz ze ja na 11 jak mam konta pod pvp
ty pewnie cale zycie dajesz staty auto bo sie boisz ze cos zjebiesz
mysl co piszesz bo na pvp znasz sie tak dobrze...
Rozda mi ktoś staty na 10lv dla woja żebym był hiterem?
a w liczach podałbyś? grałem tu kiedyś i nie ogarniam za bardzo xd
Poziom 10
Jakie statystyki na hitera?? Wojownik
Statystyk nie podam bo postaci jeszcze nie ma
Ostatnio edytowane przez Krycha ; 27-04-2017 o 16:24
Jak mam rozdać statystyki dla woja 6 level? dla 2 postaci "OkrutnikExpienia"
Zacznę jakoś go ogarniać dziś lub jutro i prosiłbym o rozdanie stat na hiteroSpeed albo TankoDamager/TankoHiter
Mam 50 punktów do rozdania więc wbijałem levele i dobiłem do 6 bez rozdania stat XD
Najlepiej wbij 10 bez rozdawania pkt, potem w zakładce statystyki kliknij "rozdaj automatycznie", a potem zmniejsz obrony tak, by nie blokowały, a zwiększ atak i speeda.
HiteroSpeed - Auto
TankoDamager? - Na tak niskim levlu się nie opłaca robić tanka, bo zużywając pkt na 2 obrony tylko tracisz.
Ktoś może podać sugerowane statystyki na level 5 dla woja:
40 punktów do rozdania ja wbije 5(3 postać bank hajsu xd) to wiecie...:
na razie mam statystyki jak podałem przy chwaleniu się walką:
HP 19
MP 10
Atak 11
Obrona 10
Obrona magiczna 10
Szczęście 10
Szybkość 10
Ostatnio udało mi się opracować algorytm rozdawania statystyk (bardzo proste działanie - bierze staty, symuluje walki z przeciwnikami o statach zmienionych o max. kilka punktów, potem ustawia staty przeciwnika, z którym przegrał itd. - nie jest to może ultra optymalne, ale takie sprawia wrażenie).
Dla 5 lv wyszło:
HP 28
MP 13
Atak 17
Obrona 11
Obrona magiczna 11
Szczęście 13
Szybkość 17