Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 46 do 60 z 92

Temat: Update Amaterasu - opinie etc.

Bąblowiec pląsający
    Konto usunięte
    https://imgur.com/a/46WQ4

Czyli 2 dni na 100% szans? ;d

Użytkownik Avatar Platynowy
    Cytat Napisał Ice Axe Zobacz post
    30 kombinacji wytrychem na skrzynce to przesada. Kto to wymyślał?
    fakt,patologia

Vanitas
    Konto usunięte
    Cytat Napisał herbatoholik Zobacz post
    https://imgur.com/a/46WQ4

Czyli 2 dni na 100% szans? ;d
    oooo... Bardzo dobra blokada. Może dzięki temu każdy będzie miał szansę złapać amaru.

Bąblowiec pląsający
    Konto usunięte
    I tak znika po 5 sekundach (raz zdążyłem jeszcze złapać ;d)

Z tym łapaniem to przesada, ja nie łapię materaca a nabija prycent.

- - - - - - - - - -

https://mfo3.pl/r/be4c51a78
    https://mfo3.pl/r/b54a64b2f

W obu walkach łaska nie zdjęła mi statusów, a miałem 3 wody użyte na początek.

musaraj
    Konto usunięte
    To nie jest błąd

Użytkownik Avatar Leonardo
    Cytat Napisał musaraj Zobacz post
    To nie jest błąd
    Za 500k mogę udzielić informacji gdzie popełniłeś błąd
    (tosty nie mogąąąą)

PS: Wiedziałeś musaraj że większość dziewczyn które grają w plemiona pochodzą z Rzeszowa albo Krakowa? xD

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał MasterOfPuppets Zobacz post
    Są podpowiedzi w grze na ten temat
    Ta...
    W czasie walki rzuca często klątwę Tsurushi, która spośród walczących losuje jednego wybrańca, zaś resztę skazuje na tortury. Jednak bogini może okazać łaskę - wszystko zależy od tego, czy wybrana przez nią osoba udowodni złożenie szczerej skruchy. Łaska zwalnia wybrańca z wszystkich negatywnych skutków rzuconej wcześniej klątwy.
    Powiedz mi, gdzie tu mowa o wodzie święconej? Mało tego, ta podpowiedź wprowadza w błąd.
    Tsurushi, która spośród walczących losuje jednego wybrańca, zaś resztę skazuje na tortury.(...)Łaska zwalnia wybrańca z wszystkich negatywnych skutków rzuconej wcześniej klątwy.
    "Na wybrańca nie zostanie nałożona klątwa, ale jeśli on okaże skruchę, to nienałożona na niego klątwa, zostanie z niego zdjęta"

Vanitas
    Konto usunięte
    Cytat Napisał matissimos Zobacz post
    Powiedz mi, gdzie tu mowa o wodzie święconej?
    Złożenie skruchy może nasuwać pewne skojarzenia z modlitwą, pokorą, a więc użyciem wody święconej, która w nazwie ma coś wspólnego z sakralnością. Wątpię jednak, aby ktokolwiek wpadł na to samodzielnie nie oglądając raportów z walk. Poza tym zauważ, że amaru nie jest pierwszym potworem w mfo, na którym trzeba odprawiać takie dziwne rytuału. W walce z mimicem każdy musi użyć mikstury many 4, ale nikt nie napisze dlaczego i skąd przeciętny gracz to ma wiedzieć. Tutaj w przeciwieństwie do amaru nie ma żadnych podpowiedzi, co w mojej ocenie potwierdza słuszność Twojej tezy ze wcześniejszego postu.
    Dodatkowo warto również zauważyć, że Ci testerzy zachowują te wiedzę dla siebie pisząc wszystko na czacie sprzym, żeby inni gracze nie wiedzieli jak to bić i pozbawiając innych prawa do tego globala.
    Ostatnio edytowane przez Vanitas ; 22-12-2016 o 02:50

Użytkownik Avatar Clover
    Jest też mowa, że lubi podarki, jak jej walnę skupę, to mi coś da za to? XD (Poza wpierniczem ofc. xD)
    Ostatnio edytowane przez Clover ; 22-12-2016 o 03:09

Użytkownik Avatar Leonardo
    Nie jestem testerem, a jak ktoś mnie pytał to udzielałem pomocy każdemu (lol nawet z leonem i felkiem biłem na poważnie (no dobra raz trollowałem spectatora, ale to się nie liczy xD )).
    Więc już tak nie narzekajcie, że nie zamierzam tłumaczyć wszystkiego na czacie.

Ja rozumiem że liczycie na papkę co gdzie kiedy, ale możecie po prostu oglądać walki i je analizować

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Leonardo Zobacz post
    Nie jestem testerem, a jak ktoś mnie pytał to udzielałem pomocy każdemu (lol nawet z leonem i felkiem biłem na poważnie (no dobra raz trollowałem spectatora, ale to się nie liczy xD )).
    Więc już tak nie narzekajcie, że nie zamierzam tłumaczyć wszystkiego na czacie.

Ja rozumiem że liczycie na papkę co gdzie kiedy, ale możecie po prostu oglądać walki i je analizować
    Nie mówię o konkretnych graczach, tylko o tym, że takie info powinno być w grze, a nie, że bez pomocy testerów prawdopodobnie gdzieś na poziomie Oazis Pokonałoby się pierwszy raz Amaterasu. Nie liczę też na pełne informacje o wszystkim, no ale bez przesady.

- - - - - - - - - -

Do tego w tamtej podpowiedzi nie ma żadnego info o tym, że trza rzucać cokolwiek na start.

Bąblowiec pląsający
    Konto usunięte
    Nie mówię o konkretnych graczach, tylko o tym, że takie info powinno być w grze, a nie, że bez pomocy testerów prawdopodobnie gdzieś na poziomie Oazis Pokonałoby się pierwszy raz Amaterasu. Nie liczę też na pełne informacje o wszystkim, no ale bez przesady.

- - - - - - - - - -

Do tego w tamtej podpowiedzi nie ma żadnego info o tym, że trza rzucać cokolwiek na start.
    .
    Dużo graczy już zna taktykę na Amaterasu. Łatwo dojść do furii, a dalej to kwestia szczęścia i umiejętności.

musaraj
    Konto usunięte

- - - - - - - - - -

Powiem szczerze - kwestia tych wód była bezsensowna, bo ona właściwie wymuszała dostawanie dodatkowych informacji od testerów - bo nawet gdyby ktoś już odkrył wszystko, to w życiu by nie pomyślał, kiedy z nimi skończyć, po ilu sztukach. Osobiście i ja jestem temu przeciwny, ale mało kto mógł coś w tej kwestii powiedzieć.

.
    Dużo graczy już zna taktykę na Amaterasu.
    Post wyżej udowodniłeś, że jej nie znasz

Bąblowiec pląsający
    Konto usunięte
    Znam taktykę (tsuru, hp, furia, decymacja itd.), ale skryptu nie + obejrzałem te walki i już wiem, że początek zły (za dużo wody).
    Ostatnio edytowane przez Bąblowiec pląsający ; 22-12-2016 o 15:03

musaraj
    Konto usunięte
    Znam taktykę (tsuru, hp, furia, decymacja itd.), ale skryptu nie + obejrzałem te walki i już wiem, że początek zły (za dużo wody).
    Wciąż nope

Uprawnienia