Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 15 z 41

Temat: drop złota jest zbyt niski

siata88-W2
    Konto usunięte

drop złota jest zbyt niski

drop niższy ceny wyższe proponuje przywrócenie starego systemu

Casey
    Konto usunięte
    Szczerze, to miałem problemy z kupnem miksów na niskim lvl, gdy zaczynałem grać 1,2,3,4,5lv. gdy miksy chodziło po 5g teraz są po 20, to już napewno nie ogarnę a co dopiero z EQ?. skoro już teraz nie mogłem zebrać wystarczającej ilości złota, aby się obłowić całym eq.

siata88-W2
    Konto usunięte
    popieram argumentacje

Administrator
    z królika, którego bije się bez jakichkolwiek strat nadal wypada 16G, miks to 20G = jest kasa na miksy.

zresztą już było wałkowane co, jak i dlaczego i nie będzie to zmieniane na potrzeby testów.

eRay-W1
    Konto usunięte
    według mnie Tomi dobrze mówi, tylko że proponował bym zwiększenie wartości ekwipunku w eterni, bo różni się ceną bardzo niewiele od tego w Dill, wystarczy kilka walk z potworami i ma się już dany przedmiot, a przy okazji proponowałbym jeszcze zmniejszenie cen mikstur lv2 tak na 70-80G

OttoIII-W2
    Konto usunięte
    no ok, wzrosły ceny, wzrosły dropy. Mam pytanie: czemu rzecz, którą kupiłem za 760g mogę sprzedać za 35g? Nie zostało to poprawione po zwiększeniu cen, czy to tak specjalnie? to zaledwie 5% ceny sklepowej!

Przez ostatnie parę dni gram na nowej postaci, nie wspomagam się przedmiotami i złotem z innych moich postaci i nie mam problemu z brakiem złota (na 13 poziomie mam 22k "oszczędności"). Także nie rozumiem dlaczego narzekacie.

OttoIII-W2
    Konto usunięte
    grasz pewnie wojem, nie?

Jedna z moich poprzednich postaci jest magiem i szczerze mówiąc nie przypominam sobie, żebym miał z nią problemy. Ale z ciekawości raz jeszcze zagram i sprawdzę.

mtnm
    Konto usunięte
    Cytat Napisał OttoIII-W2 Zobacz post
    grasz pewnie wojem, nie?
    Ja zacząłem grać magiem. Specjalnie po to by przetestować ostatnie zmiany ze złotem. Na początku grało mi się wręcz łatwiej niż starszym wojem
    Potem testowałem fabułę, więc zdopingowałem się sprzętem dla 10+... Większy problem będzie jak skończą się "testowe" mf-y, hehe...

OttoIII-W2
    Konto usunięte
    ja zacząłem magiem jak jeszcze były stare dropy, to może dlatego mam te problemy z kasą;]

no ok, wzrosły ceny, wzrosły dropy. Mam pytanie: czemu rzecz, którą kupiłem za 760g mogę sprzedać za 35g? Nie zostało to poprawione po zwiększeniu cen, czy to tak specjalnie? to zaledwie 5% ceny sklepowej!
    co z tym?

Angahm-W1
    Konto usunięte
    właśnie też się zastanawiam dlaczego itemy w sklepie schodzą 20 razy taniej...

Chaosek
    Konto usunięte
    Aktualnie to nawet nie opłac się ich sprzedawać w sklepie.
    A na targu też nie osiągają ciekawych wartości.
    Wg mnie powinno być tak jak na mfo2 czyli 1/2 ceny.

Ivan
    Konto usunięte
    Drop złota teraz jest w miarę ok, przydałoby się tylko zmniejszyć ceny mikstur many.
    Jednak mag zużywa przez manę jakieś 2 razy więcej mikstur niż wojownik przez co ciężko mu teraz odłożyć trochę złota.
    Proponuję zmniejszenie cen mikstur many o połowę.

polik1-W1
    Konto usunięte
    Ja proponuję zwiększyć drop złota z potworków chociaż o 20%

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia