Strona 20 z 87 PierwszyPierwszy ... 1018192021223070 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 286 do 300 z 1296

Temat: Król Góry

Użytkownik
    Proszę jednak przy wyborze atrybutów u wojownika była opcja rękawice a nie "żaden" :d ponownie najpierw podszedłem do portalu i wybrałem "żaden" z nadzieją, że uda mi się wrócić do wyboru, a przydzielono mi rękawice.

Użytkownik
    No dobrze, skoro silny cos ciagle jest bez limitu, to niech i kula piorunow tez bedzie bez limitu. Lub okrutne opary.

Użytkownik Avatar Hiter
    Cytat Napisał Szary plomien Zobacz post
    No dobrze, skoro silny cos ciagle jest bez limitu, to niech i kula piorunow tez bedzie bez limitu. Lub okrutne opary.
    Taki paradoks tej gry, że nigdy nie będzie równości miedzy wojem i magiem do momentu gdy ktoś tego dobrze nie rozplanuje.

Cytując naszego twórcę KG będą zmiany tylko nie wiadomo kiedy. O silny ciosie słyszałem podczas 1-4 edycji 1 cyklu oficjalnego KG teraz chyba mam 5 edycje 2 cyklu i tylko o tym się słyszy jak o każdej aktualizacji.

Ale popieram, że silny cios jest za mocy i powinien mieć limit.

Nie płaczcie magowie. Teraz jest w końcu po równo. Ze niby musicie leczyc mane? Ale za to mozecie uzywac 3 roznych atrow walce..

Użytkownik Avatar Alvi
    CZEMU UWAZACIE ZE JEST JAKAS PRZEWAGA WYSTARCZY UZYWAC MOZGU ZEBY WYGRAC, TAM JUZ NIE LICZY SIE EQ JAK W NORMALNYM PVP TYLKO MOZG !!!!1111 Silny cios nie jest za mocny i nie ma sensu go oslabiac a nie jest sens-ktos sobie poplacze ze za mocny a ta osoba nie umie zrobic kontry bo nie ma mozgu a niby jest dobra w normalnym pvp a to tylko sprawa eq ktore posiada. Jesli oslabicie ta zdolnosc z powodu jakis osob ktore nie mysla to nie wiem jaki woj bedzie chodzic na kg zeby je wygrac.

NIE POZDRAWIAM OSOB KTORE PLACZA O TEN SILNY CIOS GLOWNIE : WeLoveThisGame

Ale popieram, że silny cios jest za mocy i powinien mieć limit.
    NIE UZYWASZ, TO TWIERDZISZ ZE ZA MOCNE SUPER MYSLENIE.

Nie zmieniajcie nic z tym silnym ciosem bo wszystko da sie skontrowac wystarczy miec MOZG !1

musaraj
    Konto usunięte
    Silny Cios pozwala osiągać u wojów niewiarygodne obrażenia:
    https://mfo3.pl/r/b45e4725a (3 tura)

A tak serio mówiąc, to z tego co widzę jeszcze nikt nie zaczął używać Silnego Ciosu na 100% potencjału, więc nie wiem o co płaczecie
    Mag ma znacznie silniejsze alternatywy - Ingerencja Aurory, Wyziew Magii (mocno niedoceniana zdolka, a ma 3 użycia!), Blask Minionej Chwały od biedy też ma niezłe możliwości.

Silny Cios można odbić, można kontrować Oparami/Pechową Chmurą, Pocisk Fortuny prawie zawsze boli hitera z Silnym Ciosem (bo taki gracz gra bez lucka).
    Ostatnio edytowane przez musaraj ; 05-10-2016 o 21:48

Bąblowiec pląsający
    Konto usunięte
    Cytat Napisał musaraj Zobacz post
    Silny Cios pozwala osiągać u wojów niewiarygodne obrażenia:
    https://mfo3.pl/r/b45e4725a (3 tura)
    To tak jak tu

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał herbatoholik Zobacz post
    Jak oboje się na atak nastawiliście, to nie ma co się dziwić...

Użytkownik
    Cytat Napisał matissimos Zobacz post
    Jak oboje się na atak nastawiliście, to nie ma co się dziwić...
    No jeżeli musaraj porównuje dmg hiter który ma mało ataku i oslonke belnel no to herbatoholik anaglocznie porównuje walkę dwóch graczy z full dmg.
    Dziodziek pisze o tym, że hiter nie używa silnego a nawet nic nie sprawdzi.

Nie chodzi o nerf dla silnego tylko nałożenie limitu użyć. Bo teraz osoba z dużym atakiem czyli asek z silny ciosem i on zawsze idzie pod jedno i samo na KG a moc silnego sprawia ze jest wysoko.
    Moim zdaniem KG miało na celu zmuszenie gracza do nowych taktych na 1vs1 grania pod dane eq które dostanie w dany evencie a nie kupowania za każdym razem silnego ciosu ponieważ jest on najmocniejszy.

Walka moja z hiter'em pokazuje że da się wygrać nie używając silnego ciosu ;P Co do samego Silnego ciosu to jak dla mnie problemem jest fakt że nie da się nim chybić a nie brak limitu użyć. Teraz taki wojownik (czytaj asek) może w statystykach odjąć pkt z lucka (tyle ile się da) i dać wszystko w atak. Również zepsuło to taktykę "ubieranie się pod uniki". Ale czy silny cios daje aż taką wielką przewagę dla wojów? Na 13 odbyć KG 7 razy wygrał mag i 6 razy woj.

Użytkownik Avatar Alvi
    Cytat Napisał Belnel Zobacz post
    Walka moja z hiter'em pokazuje że da się wygrać nie używając silnego ciosu ;P Co do samego Silnego ciosu to jak dla mnie problemem jest fakt że nie da się nim chybić a nie brak limitu użyć. Teraz taki wojownik (czytaj asek) może w statystykach odjąć pkt z lucka (tyle ile się da) i dać wszystko w atak. Również zepsuło to taktykę "ubieranie się pod uniki". Ale czy silny cios daje aż taką wielką przewagę dla wojów? Na 13 odbyć KG 7 razy wygrał mag i 6 razy woj.
    Jak chcesz sie ubrac pod uniki to sprawdz wczesniej czy ta osoba nie ma silnego ciosu. Chybianie ?Smieszne, lepszy mp atak czy cus innego tym przynajmniej mozna walnac kryta bo bicie silnym ciosem ktory moze chybic a nie walnac kryta jest glupie(ostrze damoklesa jest lepsze). I co wy macie z tym asem ? Jest hiterem a wy ciagle piszecie o tym samym. Nie wiecie jak sie ubrac vs hiter czy co ? Hiter(taki nie full) z duzym luckiem i paj bula jest mocniejszy niz silny cios.
    No jeżeli musaraj porównuje dmg hiter który ma mało ataku i oslonke belnel no to herbatoholik anaglocznie porównuje walkę dwóch graczy z full dmg.
    Dziodziek pisze o tym, że hiter nie używa silnego a nawet nic nie sprawdzi.

Nie chodzi o nerf dla silnego tylko nałożenie limitu użyć. Bo teraz osoba z dużym atakiem czyli asek z silny ciosem i on zawsze idzie pod jedno i samo na KG a moc silnego sprawia ze jest wysoko.
    Moim zdaniem KG miało na celu zmuszenie gracza do nowych taktych na 1vs1 grania pod dane eq które dostanie w dany evencie a nie kupowania za każdym razem silnego ciosu ponieważ jest on najmocniejszy.
    Silny cios to przeciez inna taktyna niz normalne pvp. Hiter nie uzywa silnego ciosu za bardzo, uzywa on innych zdolnosci(czytaj odbicie).

Użytkownik
    Cytat Napisał dziodziek Zobacz post
    Jak chcesz sie ubrac pod uniki to sprawdz wczesniej czy ta osoba nie ma silnego ciosu. Chybianie ?Smieszne, lepszy mp atak czy cus innego tym przynajmniej mozna walnac kryta bo bicie silnym ciosem ktory moze chybic a nie walnac kryta jest glupie(ostrze damoklesa jest lepsze). I co wy macie z tym asem ? Jest hiterem a wy ciagle piszecie o tym samym. Nie wiecie jak sie ubrac vs hiter czy co ? Hiter(taki nie full) z duzym luckiem i paj bula jest mocniejszy niz silny cios.

Silny cios to przeciez inna taktyna niz normalne pvp. Hiter nie uzywa silnego ciosu za bardzo, uzywa on innych zdolnosci(czytaj odbicie).
    Nie wiem co ty chcesz tutaj udowodnić, jeśli ktoś ubierze buławe atak i luck to straci def i speed a człowiek z silnym ciosem będzie miał ten def i speed tylko dlatego, że masz silny.
    Silny cios to inna taktyka ? Co to za taktyka kupowania co każde KG silnego ciosu i grania tylko i wyłącznie pod to. Nie to miało na celu KG.

Nie ma się co tutaj sprzeczać o silny cios bo sam twórca Króla Góry (MOP) napisał, że silny cios jest za mocny i będzie on zmieniony. On chyba wie lepiej niż ty skoro to on tworzył KG a nie ty dziodziek.

Użytkownik Avatar Alvi
    Cytat Napisał Lord Of Live Zobacz post
    Nie wiem co ty chcesz tutaj udowodnić, jeśli ktoś ubierze buławe atak i luck to straci def i speed a człowiek z silnym ciosem będzie miał ten def i speed tylko dlatego, że masz silny.
    Silny cios to inna taktyka ? Co to za taktyka kupowania co każde KG silnego ciosu i grania tylko i wyłącznie pod to. Nie to miało na celu KG.

Nie ma się co tutaj sprzeczać o silny cios bo sam twórca Króla Góry (MOP) napisał, że silny cios jest za mocny i będzie on zmieniony. On chyba wie lepiej niż ty skoro to on tworzył KG a nie ty dziodziek.
    Tak ? Mozna zrobic tak zeby miec 200 lucka 270 ataku i sporo reszty ))))) Nie wiem co w silnym ciosie jest za mocne, moze po prostu umiem go skontrowac ? Tak kupno silnego ciosu to taktyka z kg i tego nie zmienisz. Po za tym czemu piszesz o kg jakie sa taktyki itd, skoro nie chodzi tam, i piszesz tylko gdy hiter ma bana? Zastanawiajace.

Użytkownik
    Cytat Napisał dziodziek Zobacz post
    Tak ? Mozna zrobic tak zeby miec 200 lucka 270 ataku i sporo reszty ))))) Nie wiem co w silnym ciosie jest za mocne, moze po prostu umiem go skontrowac ? Tak kupno silnego ciosu to taktyka z kg i tego nie zmienisz. Po za tym czemu piszesz o kg jakie sa taktyki itd, skoro nie chodzi tam, i piszesz tylko gdy hiter ma bana? Zastanawiajace.
    Ciekawe bo ja zobaczyłem Twoje raporty i nie widzę Twojej kontry tylko, że ty go używasz. Możesz tutaj spamić do woli ale jeśli Twórca eventu przyznał, że silny jest za mocny to chyba ma racje, czy ty też z tych co uważają się za najlepszych i za nieomylnych to nie mamy o czym pisać (co widać po Twoim ostatnim poście nie na temat).

Jeśli możesz to już nie odpowiadaj na ten post bo wyczuwam odpowiedź nie na temat a ten temat na forum nie jest do tego aby spamować i nabijać sobie posty.
    Ostatnio edytowane przez Scofield ; 08-10-2016 o 16:14

musaraj
    Konto usunięte

Rózga Iluzji

Nie działa na statusy specjalne oraz niezdejmowalne.
    https://mfo3.pl/r/bfc2ce8fb
    13
    Blond używa zaklęcia Ogień 3
    Hitler stracił 1331 HP
    Blond ma status Paraliż
    Chcę zwrot wpisowego za KG zmarnowane na taktykę, która powinna działać, a w wyniku błędu nie działa.

Uprawnienia