Nie rozumiem, czemu uważasz, że limit użyć zniszczylby tę zdolność. W chwili obecnej chyba nie istnieje inna zdolność, która takiego limitu nie posiada, to po pierwsze. Po drugie silny cios łączy w sobie dwie najlepsze (z punktu widzenia wojownika) cechy, czyli stuprocentową skuteczność trafienia i zwiększone obrażenia. Nie trzba oczywiście ograniczać ilości użyć do 3. Czysty cios, cios włóczni itp. mają 8-10 użyć i to byłaby rozsądna ilość. Ewentualnie wrócić do pomysłu MoPa, czyli koszt mp 5/10/15 itp., opcjonalnie zmniejszyć to do 4/8/12 wg preferencji.
Po co na KG zdolność pewny cios, skoro istnieje Silny cios, który kosztuje raptem 3 mp więcej, nie ma limitu i ma większe obrażeniaTak można w nieskończoność
A ja mam propozycję może taką, silny cios za 15mp jak teraz i można go użyć tyle ile razy użyję się zwykłego ataku
Przykład: 10 razy uderzam atakiem, 10 razy mogę Silnym Ciosem, bo w obecnej sytuacji u niektórych wygląda to tak, że uderzą raz, czasem 2 razy lub w ogóle z ataku i ciągle biją Silnym Ciosem.
- - - - - - - - - -
Jak chcecie możecie osłabiać byle razem z Silnym Ciosem![]()
Na kg dostałem 901 żetonów to chyba lekka przesada. Nie lepiej by było ustalić jakiś limit np: od 995 do 1500 żetonów ? Szanse były by bardziej wyrównane.
Mam jeszcze pytanie. Poco woda święcona na KG? Jak chyba nie ma takiej zdolności która by nadała status zombie ?
Proponuje, by do momentu NIE wyjęcia broni ze skrzyni mieć możliwość ustawienia atrów. Po raz kolejny pomylilem się i ustawilem nie te atry co chcialem i kula zniknela cука Блять
Od czego zależy kto ma pierwszą turę w walce?
Miałem na start po 20 potków many każdego rodzaju.
SPALIŁEM WSZYSTKIE DO 7 RUNDY.
Ktoś jeszcze ma taki problem z maną? xd
Dlaczego zamyka się wejście o 21, skoro walki zazwyczaj trwają do min. 21:30?Mistrz Areny
Bilety na widownię są sprzedawane w dniu odbywania się Króla Góry w godzinach: 18:00:00-21:00:00. Na widownię wpuszczane są osoby o minimum 20 poziomie.