jezeli chodzi o usuwanie tej tabelki w html to ja tez kilka razy sprawdziłem sobie przeciwników z kim chi
@down: to chyba się nie liczy, ale tak robiłem też xd (wchodziłem agleblą na widownie)
jezeli chodzi o usuwanie tej tabelki w html to ja tez kilka razy sprawdziłem sobie przeciwników z kim chi
@down: to chyba się nie liczy, ale tak robiłem też xd (wchodziłem agleblą na widownie)
Ostatnio edytowane przez Hubiot ; 03-09-2016 o 22:04
Serio usuwanie tego okienka to wykorzystywanie błędów gry? ;P Rownie dobrze mozna przyjść na widownie drugą postacią i sobie podejrzeć
Tak czy inaczej ja również kilka razy sobie sprawdziłem kogo mogę zaatakować
up: bardziej chodzilo mi o to że wywalałem sobie okienko "Oczekiwanie na rozpoczęcie...". a mozna to porownac do wchodzenia na widownie mala postką ;P
Ostatnio edytowane przez proof ; 03-09-2016 o 22:16
Odnośnie silnego ciosu - poszła zmiana, że ma koszt:
10 + 5mp za użycie
użycia:
1. 10mp
2. 15mp
3. 20mp
4. 25mp
5. 30mp
6. 35mp
ITD
Koszt bazowy 0, więc może być użyty na klątwie.
Brak many odpowiedniej many stosunkowo mniejsze obrażenia lub ich brak/branie jak normalny atak.
Do ugadania
Albo skasować profesje wojownik..
nie wiem czy to takie straszne nerfy, nie mialem okazji przetestowac, ale ze spora iloscia mp i jeszcze pasywka pajeczej zbroi to przeciez szlo ostro cisnac tym silnym ciosem bez skonczonosci
teraz w niektórych przypadkach będzie wręcz lepsza ta zdolka, a ograniczy to skrajnie patologiczne gnębienie
Bo wojownicy wybijają się między sobą?
Szczególnie że to hiterzy zwykle.
W ten sposób oszczędzają miksy.
3 na 4 ataki Asasynka były skierowane w wojowników.
Nie liczę ostatniej rundy gdy nie miał po prostu kogo innego do zaatakowania![]()
zmiana wyklucza skrajnie patologiczne bicie non stop bez oddawania inicjatywy przeciwnikowi, do iluś tam użyć zdolność jest teraz wręcz wzmocniona
po prostu trochę zmieniła charakter