Napisał
DEWASTATOR Leon Full
To jest potrzebne zwyczajnym graczom, a nie takim którzy wydają miliony w grę a wszystko po to by admini i elita się bawili za nasze pieniądze.
Zawsze dziwna, zawsze głupia wstawka
Mi to jest bardzo potrzebne, bo jak mówiłem, co 10 minut ktoś mnie prosi bym włączył czat.
Tylko wiesz, jak zmienisz komunikat, to to na nic nie wpłynie. Dlaczego ktokolwiek Ci pisze, żebyś włączył czat?
Bo.Nadużywasz.Tej.Funkcji.
Osobiście nie widzę dla siebie większego zastosowania czegoś takiego - może jedynie w czasie np. walk PvP, kiedy wymagane jest jakiekolwiek skupienie, ta funkcja ma realne zastosowanie. Przy expieniu czy afk - wszystko jedno, przeczytamy jak wrócimy, mi nie przeszkadzają 3 linijki otwartych czatów... Szczególnie, że jak są 2 to i tak jest święto ;-;
Tymczasem wracając do Twojego przypadku - dla mnie nie jest normalne, że w środku rozmowy z kimś wyłączasz czat, i to nie z powodu walki, a po prostu żeby zdenerwować rozmówcę albo pokazać mu "hehe nie odzywaj się do mnie wypierdku, ja mogę zablokować czat i co mi zrobisz, hehe, nic mi nie zrobisz eliciarzu głupi". Rozumiałbym, gdybyś np. w takim momencie poszedł na jakieś expowisko, rozpoczął walkę czy coś, ale Ty po wyłączeniu czatu po prostu wklejasz jedną i dokładnie tą samą wiadomość na czat główny. I zmiana komunikatu nic w tej kwestii nie zmieni.