Strona 467 z 1160 PierwszyPierwszy ... 367417457465466467468469477517567967 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 6,991 do 7,005 z 17400

Temat: [ Pytania ]

Użytkownik Avatar PlayMaster
    Cytat Napisał Kim Chi Zobacz post
    Tak.
    Wytłumaczysz dlaczego były 2 duble po sobie?

Użytkownik Avatar Alvi
    Cytat Napisał PlayMaster Zobacz post
    Wytłumaczysz dlaczego były 2 duble po sobie?
    Przed twoim dublem kalvador uzyl przyspieszenia lub w czasie twojej tury straciles przyspieszenie nwm jak jest ze spowolnieniem.

Użytkownik Avatar Nattat
    Czy w ustronnym zakątku, w miejscu gdzie wkłada się Amulet Czasu można złapać bardzo ciężką jagodę?

Użytkownik Avatar Luxferre
    Chyba można, ale nie jestem do końca pewny

Użytkownik Avatar Nattat
    Jeszcze kilka pytań:

Co najlepiej nabić na łapanie i bicie Tonberry?
    Co najlepiej nabić na łapanie i bicie Diabelskiego Pomiota?

Vanitas
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Fannindel Zobacz post
    Wydaję mi się że starczy,nawet być może 30 czy 35 by starczyło ale przy odpowiedniej ilości lucka, z tego co wiem
    to u ciebie jest brak lucka a więc te 39-40% musi być 100%,nie schodź niżej.
    Ech... Zrobiłem sobie resert statów specjalnie na tego gustava i obecnie włącznie z uzbrojeniem mam 2460 HP, 70 MP, 226 ataku, 211 obrony, 199 szybkości, 241 szczęścia i 39% uników. Nadal go jednak nie umiem pokonać, gdyż po wyczerpaniu się moich mikstur i użyciu przez niego krytycznej pomocy zostało mu 6800 HP (link do raportu: https://mfo3.pl/r/b2713c768 ). W związku z czym mam pytanie czy warto nabijać atrybut buławy do walki z nim? Mam wrażenie, że koralowymi rękawicami +1 go nie pokonam i chciałbym go spróbować bić buławą potępienia. Niestety buławę mam na -25% i nie wiem czy warto marnować całą enę i złoto na szybkie nabicie tego atrybutu.

Vanitas
    Konto usunięte
    Cytat Napisał proof Zobacz post
    @up: przy tym bossie musisz liczyć tak naprawdę na ludzkie szczęście. To że masz tyle i tyle szczęścia i uników nie sprawi że będzie trafiał raz na 20 chybień. Wojem nie jestem, ale wydaje mi się że najlepiej męczyć się z nim koralowymi przez kilkaset tur(chociaż nie wiem jak po zmianach, bo teraz są słabsze). Jesli masz wolne 500-600k to za taką cenę możesz odbić buławę na +25%, bo przecież spróbować nie zaszkodzi.
    Jest też pewien sposób na uniknięcie użycia Krytycznej Pomocy, ale nie każdy jest w stanie to zrobić.
    Gdyby nie te zmiany, to raczej bym go pokonał koralowymi rękawicami. Wolnych 500 k nie miałem, ale za to 219 punktów energii posiadałem. Dzięki temu nabiłem sobie buławę do +20% wraz z uzbrojeniem i używając buławy potępienia pokonałem go za pierwszym razem (link: https://mfo3.pl/r/b33ed2ccd). Nawet mi trochę miksów leczniczych jeszcze zostało.

Użytkownik Avatar SystemOfADown
    Przypomnijcie mi, którym z kolei bossem na arenie jest ten gustaw.

Mam takie 2 pytania.

Który lvl będzie max. w Nordii?
    I jak informatorzy twierdzą, podobno ma być z Azaradem, ale nie są pewni. To prawda?

Użytkownik Avatar Fannindel
    Cytat Napisał DEWASTATOR Leon Full Zobacz post
    Mam takie 2 pytania.

I jak informatorzy twierdzą, podobno ma być z Azaradem, ale nie są pewni. To prawda?
    1.Prawdopodobnie 80 lvl.
    2.Ponoć ma wyjść Nordia + Azard na raz,ale w 100% nikt nie wie.

Moderator Avatar YourShadow
    Cytat Napisał DEWASTATOR Leon Full Zobacz post
    Mam takie 2 pytania.

około 75/80-Nordia, jeśli wyjdzie z Azarad to pewnie 90, Azarad powinno wyjść razem z Nordią a przynajmniej w małym odstępie czasowym.

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    Koridor z Mopem się rozpędzili i upek będzie aż do Folhord. No i dzięki nowemu algorytmowi do wykorzystywania zdolności poprzedniego uzbrojenia ominie nas znaczna część testowania balansu. Możliwe, że na razie będzie wypuszczona tylko Nordia, żeby dawkować doznania, a nie od razu dawać do Folhord, gdzie zawzięci ludzie dojdą w parę dni i będą się znowu nudzić.

Ich strata.

Jeśli będzie upek aż do folha, to alleluja!
    Czyli może za 2 lata będzie już full arkadia

Użytkownik Avatar Nattat
    Cytat Napisał Antybristler Zobacz post
    Koridor z Mopem się rozpędzili i upek będzie aż do Folhord. No i dzięki nowemu algorytmowi do wykorzystywania zdolności poprzedniego uzbrojenia ominie nas znaczna część testowania balansu. Możliwe, że na razie będzie wypuszczona tylko Nordia, żeby dawkować doznania, a nie od razu dawać do Folhord, gdzie zawzięci ludzie dojdą w parę dni i będą się znowu nudzić.
    Ja nie wierzę, ale bądźmy dobrej myśli. Może to jednak prawda

I jeszcze pytanie, żeby nie było off-topic: Kiedy Nordia?

konkretne pytanie > konkretna odpowiedź > dopytywanie/uzupełnianie odp./poprawianie odp.

Uprawnienia