Strona 458 z 1159 PierwszyPierwszy ... 358408448456457458459460468508558958 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 6,856 do 6,870 z 17385

Temat: [ Pytania ]

Użytkownik Avatar Platynowy
    ile trzeba mieć szybkości i ataku aby dublić i zabijać na 2 ruchy (np. trzęsienie ziemii) 3x gargulce ?

Your Nightmare
    Konto usunięte
    Cytat Napisał PlaTyNoWy Zobacz post
    ile trzeba mieć szybkości i ataku aby dublić i zabijać na 2 ruchy (np. trzęsienie ziemii) 3x gargulce ?
    koło 150 speeda, ataku nie znam

Użytkownik
    Cytat Napisał dziodziek Zobacz post
    Co musze zrobic u kowala(nie uzywajac zetow) zeby miec item +3 czysty ?
    Masz +2 czyste podbijasz z +1 i masz +3. Jeśli Ci się nie podoba bierzesz +0 z +3 masz nowe +2 i losujesz z +0 lub znowu podbijasz z +1. Można robić +3 nie tracąc ani 1 żetonu.

Użytkownik Avatar Alvi
    Cytat Napisał Lord Of Live Zobacz post
    Masz +2 czyste podbijasz z +1 i masz +3. Jeśli Ci się nie podoba bierzesz +0 z +3 masz nowe +2 i losujesz z +0 lub znowu podbijasz z +1. Można robić +3 nie tracąc ani 1 żetonu.
    Czy jesli mam +2 czyste to musze je przetopic z +1 czystym w to samo czy dowolnym ?

Kim Chi
    Konto usunięte
    Czy jesli mam +2 czyste to musze je przetopic z +1 czystym w to samo czy dowolnym ?
    Możesz tym i tym, rezultat będzie taki sam.

Użytkownik Avatar Alvi
    Cytat Napisał Kim Chi Zobacz post
    Możesz tym i tym, rezultat będzie taki sam.
    dzieki tobie i innym ktorzy pomogli

- - - - - - - - - -

Zeby zrobic +8 na 50lv potrzebuje +3 z 8pkt i +3 z 9pkt czy oba z 9pkt ?

Vanitas
    Konto usunięte
    Miałbym pytanie odnośnie skryptu do walki z demonem. Mianowicie w dniu dzisiejszym wgrałem sobie skrypt do walki z tym minibosem i po zapoznaniu się z zawartymi w nim poleceniami odnoszę wrażenia, że jest on pod innego minibosa. Przecież demon nakłada podczas walki szereg negatywnych statusów typu zombi, czy uśpienie. Tymczasem żadne z poleceń nie mówi o użyciu kuracji w takiej sytuacji. Polecenie nr 20 dot użycia wody święconej odnosi się tylko do mojej postaci. Nie odnosi się natomiast do pozostałych członków drużyny, którzy także mogą mieć taki status. W poleceniach od 16-18 jest natomiast polecenie użycia mikstur, jeżeli HP spadnie poniżej określonego %. Nie zastrzeżono jednak w tym skrypcie, aby osoba leczona nie miała statusu zombi.
    Mając powyższe na uwadze miałbym pytanie, czy wszyscy mają taki skrypt na tego minibosa?

Użytkownik Avatar Luxferre
    Cytat Napisał Błyskawiczka Zobacz post
    Miałbym pytanie odnośnie skryptu do walki z demonem. Mianowicie w dniu dzisiejszym wgrałem sobie skrypt do walki z tym minibosem i po zapoznaniu się z zawartymi w nim poleceniami odnoszę wrażenia, że jest on pod innego minibosa. Przecież demon nakłada podczas walki szereg negatywnych statusów typu zombi, czy uśpienie. Tymczasem żadne z poleceń nie mówi o użyciu kuracji w takiej sytuacji. Polecenie nr 20 dot użycia wody święconej odnosi się tylko do mojej postaci. Nie odnosi się natomiast do pozostałych członków drużyny, którzy także mogą mieć taki status. W poleceniach od 16-18 jest natomiast polecenie użycia mikstur, jeżeli HP spadnie poniżej określonego %. Nie zastrzeżono jednak w tym skrypcie, aby osoba leczona nie miała statusu zombi.
    Mając powyższe na uwadze miałbym pytanie, czy wszyscy mają taki skrypt na tego minibosa?
    Ja od razu mówię, że taki skopiowałem od kogoś z prezentacji. Nie tworzyłem ani nie przerabiałem go sam. Przy okazji go tu podam: https://pastebin.com/GEtMTczp

Użytkownik Avatar SystemOfADown

Zeby zrobic +8 na 50lv potrzebuje +3 z 8pkt i +3 z 9pkt czy oba z 9pkt ?
    Starczy 8 i 9.

Vanitas
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Luxferre Zobacz post
    Ja od razu mówię, że taki skopiowałem od kogoś z prezentacji. Nie tworzyłem ani nie przerabiałem go sam. Przy okazji go tu podam: https://pastebin.com/GEtMTczp
    Spoko. Nie jesteś jedyną osobą, która ma taki skrypt. Mój wcześniejszy nie miał nawet polecenia używania wód święconych tj. polecenia 20.

Użytkownik Avatar PlayMaster
    Jakie są eventy?

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał PlayMaster Zobacz post
    Jakie są eventy?
    wielkanocny, halloweenowy, bożonarodzeniowy, sylwestrowy, walentynkowy

Użytkownik Avatar proskiler
    Jaki jest teraz limit ignorów?

1. Nie jestem pewien czy auto cel sam nie zignoruje osób z zombie.
    2. Nie da się sprawdzić czy osoba leczona ma zombie czy nie.
    3. To jest typowy skrypt pod rush demona. Dało się to wykonywać nawet w 4x osoby 55-60lv. Tzn Demon zabijany po 1 lub 2 jego własnych turach. Mój skrypt pod demona miał bodajże 5 poleceń. Pośka,wypad,mp atak, pewny i zwykły atak.
    Co nie zmienia faktu, że jest delikatnie zły.

Użytkownik Avatar proskiler
    Auto cel leczy najpierw tych, którzy nie mają zombie. Gorzej jak ci bez zombie mają full hp albo wszyscy mają zombie :P

Uprawnienia