Strona 456 z 1184 PierwszyPierwszy ... 356406446454455456457458466506556956 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 6,826 do 6,840 z 17760

Temat: [ Pytania ]

Użytkownik Avatar Fannindel
    Cytat Napisał dziodziek Zobacz post
    Co musze zrobic u kowala(nie uzywajac zetow) zeby miec item +3 czysty ?
    Bez żetonów chyba się nie da,chyba że mieć +3 rozbity cofnąć go do +2 (może wejdzie czysty i znowu na +3 podbic)

Vanitas
    Konto usunięte
    Cytat Napisał PlayMaster Zobacz post
    W jakich miejscach mogę znaleźć Jadowite Ziele, Mogą być to kordy. Wiem ze kolo fioletowego węża i tam gdzie x3 w lewym dolnym rogu mapy, ale gdzie jeszcze?
    Jadowite ziele występuje w trzech miejscach m.in. obok węża i w lewym dolnym rogu. Trzecie miejsce możesz natomiast sprawdzić, jeżeli pójdziesz w lewo od miejsca, w którym odnawia się wąż. Stamtąd jest bowiem widoczna u dołu taka mała polanka, na której odnawia się ziele. Dostać się do niej można tylko przez tą "jadowitą jaskinię", jeżeli będąc w niej pójdziesz maksymalnie na lewo, a następnie opuścisz nią wyjściem u dołu. Następnie natomiast idź trochę w dół i kieruj się w kierunku północnego-wschodu.

podbijać przez przetapianie i liczyć na szczęście

Użytkownik Avatar Platynowy
    ile trzeba mieć szybkości i ataku aby dublić i zabijać na 2 ruchy (np. trzęsienie ziemii) 3x gargulce ?

Your Nightmare
    Konto usunięte
    Cytat Napisał PlaTyNoWy Zobacz post
    ile trzeba mieć szybkości i ataku aby dublić i zabijać na 2 ruchy (np. trzęsienie ziemii) 3x gargulce ?
    koło 150 speeda, ataku nie znam

Użytkownik
    Masz +2 czyste podbijasz z +1 i masz +3. Jeśli Ci się nie podoba bierzesz +0 z +3 masz nowe +2 i losujesz z +0 lub znowu podbijasz z +1. Można robić +3 nie tracąc ani 1 żetonu.

Użytkownik Avatar Alvi
    Cytat Napisał Lord Of Live Zobacz post
    Masz +2 czyste podbijasz z +1 i masz +3. Jeśli Ci się nie podoba bierzesz +0 z +3 masz nowe +2 i losujesz z +0 lub znowu podbijasz z +1. Można robić +3 nie tracąc ani 1 żetonu.
    Czy jesli mam +2 czyste to musze je przetopic z +1 czystym w to samo czy dowolnym ?

Kim Chi
    Konto usunięte
    Czy jesli mam +2 czyste to musze je przetopic z +1 czystym w to samo czy dowolnym ?
    Możesz tym i tym, rezultat będzie taki sam.

Użytkownik Avatar Alvi
    Cytat Napisał Kim Chi Zobacz post
    Możesz tym i tym, rezultat będzie taki sam.
    dzieki tobie i innym ktorzy pomogli

- - - - - - - - - -

Zeby zrobic +8 na 50lv potrzebuje +3 z 8pkt i +3 z 9pkt czy oba z 9pkt ?

Vanitas
    Konto usunięte
    Miałbym pytanie odnośnie skryptu do walki z demonem. Mianowicie w dniu dzisiejszym wgrałem sobie skrypt do walki z tym minibosem i po zapoznaniu się z zawartymi w nim poleceniami odnoszę wrażenia, że jest on pod innego minibosa. Przecież demon nakłada podczas walki szereg negatywnych statusów typu zombi, czy uśpienie. Tymczasem żadne z poleceń nie mówi o użyciu kuracji w takiej sytuacji. Polecenie nr 20 dot użycia wody święconej odnosi się tylko do mojej postaci. Nie odnosi się natomiast do pozostałych członków drużyny, którzy także mogą mieć taki status. W poleceniach od 16-18 jest natomiast polecenie użycia mikstur, jeżeli HP spadnie poniżej określonego %. Nie zastrzeżono jednak w tym skrypcie, aby osoba leczona nie miała statusu zombi.
    Mając powyższe na uwadze miałbym pytanie, czy wszyscy mają taki skrypt na tego minibosa?

Użytkownik Avatar SystemOfADown

Zeby zrobic +8 na 50lv potrzebuje +3 z 8pkt i +3 z 9pkt czy oba z 9pkt ?
    Starczy 8 i 9.

Vanitas
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Luxferre Zobacz post
    Ja od razu mówię, że taki skopiowałem od kogoś z prezentacji. Nie tworzyłem ani nie przerabiałem go sam. Przy okazji go tu podam: https://pastebin.com/GEtMTczp
    Spoko. Nie jesteś jedyną osobą, która ma taki skrypt. Mój wcześniejszy nie miał nawet polecenia używania wód święconych tj. polecenia 20.

Użytkownik Avatar PlayMaster
    Jakie są eventy?

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał PlayMaster Zobacz post
    Jakie są eventy?
    wielkanocny, halloweenowy, bożonarodzeniowy, sylwestrowy, walentynkowy

Użytkownik Avatar proskiler
    Jaki jest teraz limit ignorów?

Uprawnienia