Ile powinienem mieć speeda, by Anioł Nocy mnie nie dublował?
Ile powinienem mieć speeda, by Anioł Nocy mnie nie dublował?
Ale po co chcesz mieć więcej szybkości, skoro on celowo ma jej aż tak dużo kosztem niskiego ataku w porównaniu do innych bossów.
300. A jak na przyspieszeniu to 450. A jak na jego przyspieszeniu i Twoim spowolnieniu to ~675. PowodzeniaIle powinienem mieć speeda, by Anioł Nocy mnie nie dublował?![]()
Ostatnio edytowane przez Koridor ; 30-07-2016 o 11:05
Jeśli ma się co najmniej 200 szybkości w bazie, to tak, ale przy zwykłych statystykach już nieNapisał PlaTyNoWy
Ja miałem odrobinę ponad 300 (około 305) i bez przyspieszenia też miał podwójne ruchyNapisał Koridor
Jest jeszcze rozrzut statystyk, nie wiem w jakim zakresie, ale zakładając 5% to mógł mieć do 310. Przy większych rozrzutach już nieco więcej.Ja miałem odrobinę ponad 300 (około 305) i bez przyspieszenia też miał podwójne ruchy
Tak czy inaczej lepiej ubrać się na defy, poradziłem sobie bez większych problemów z szybkością około 200
Pytanie dla adminów, i osób co wiedzą. Czy będzie coś za 12.000 like'ów na FB?
Awans Mopa na Wielkiego Kanclerza.Pytanie dla adminów, i osób co wiedzą. Czy będzie coś za 12.000 like'ów na FB?
https://pl.my-fantasy-online.wikia.c.../Like_it_na_FB
Było co 1000 like do 6000, potem za 8k i 10k, więc za 12k powinni coś dać, by ludzi przyciągnąć bo 3 lata nie ma bonusu
@Up
Gwarantuję Ci, że jeśli 12k like'ów uzbiera się jeszcze za czasów Mopa na fb, to z pewnością będzie przynajmniej jakiś duży konkurs na fb z tej okazji. (Mop stawia)
Ogólnie do końca nie wiadomo czy te lajki cokolwiek dają, bo z tego co pamiętam było tam wiele fejkowych kont, zrobionych tylko w celu zlajkowania. Pewnie z tego powodu nie ogłaszano następnego progu.