Teraz będzie kwitł po prostu handel wymienny. Złoto będzie szło na kowala i kupno mfów na targu.
No w moim przypadku limit poszedł z 13.3 kk do 15.1kk. Przy dwóch postaciach 66 i 67 lvl. Słabo to wygląda, wbicie tego limitu zajmie max 3-4 dni. Up fabularny będzie w tym roku ?
Ten UP zniszczył tylko depo ale już widać, że niszczy tez handel bo mniej rzeczy jest wystawianych na targ, zwłaszcza tych co kosztują nieco wiecej.
A teraz tak spojrzałem na ranking złota, topka złota to już pozostanie chyba bez zmian. Zmiana następuje tylko z Top 15 złota zaczyna wydawać hajs tj. Nocny Łowca. Zamiany mogą nastąpić też gdy ktoś odda złoto komuś, ale inaczej nie ma możliwości.
Ranking złota stał się useless po części bo nie będzie w nim sporo zmian.
Ostatnio edytowane przez Hiter ; 26-07-2016 o 17:29
Przecież nic nie musisz robić, niech leży w depo i tyle.
Ale nikt nie pójdzie w góre dlatego, że uzbiera więcej złota. Sam jesteś na 12 miejscu i nie możesz wyprzedzić Squadron z 120kk który jest 7 czy tez mnie. Dlaczego ? Bo nie będziesz biegać z 70kk w pleacu a też nie dasz kolejnych 70kk na MF aby móc trzymać to w depo. Potem i tak będziesz musiał doładować MF bo jest limit zakupu MF.
Jedyny Twój osobisty awans będzie wtedy kiedy ktoś wyda hajs. Jeśli wszyscy to zrobią to top 15 złota będą osoby które nie grają lub zostały zbanowane.... super ranking
Ostatnio edytowane przez Hiter ; 26-07-2016 o 21:27
Czy ktoś mi powie czemu ten czerwony pasek jeszcze mam nie było go a teraz go znowu mam![]()
![]()
Dziwnie to działa, więc postaraj się nie mieć na koncie 0 złota. Nie wiem, czy były takie zamierzenia, że w przypadku zerowego stanu konta pojawia się ten pasek, ale mniejsza w to.
Aaa to już wiem czemu mam ten pasek bo złoto do depo włożyłam (Całe) XD