5
jaki był limit złota w eq dla 65 poziomu ?
Czy posiadanie avatara od czegoś zależy? Bo już nie pamiętam.
10pkt reputacji
Napisał xani 10pkt reputacji ok, ja na forum zbytnio nie siedzialem, a gdzie sie sprawdza ile sie ma? repu ;p
Napisał JaProTyDno ok, ja na forum zbytnio nie siedzialem, a gdzie sie sprawdza ile sie ma? repu ;p Masz zero. Jak dostaniesz jakiegoś reputa, to pojawi ci się w powiadomieniach.
Napisał proskiler Masz zero. Jak dostaniesz jakiegoś reputa, to pojawi ci się w powiadomieniach. okej, dzieki
Napisał Luxferre Na jakim polu najlepiej ustawić pułapkę na żółte świetliki? zolty i niebieski 18:19 czerwone 26:19
Gdzie można zdobyć Normalizacje?
Napisał Dawidrp Gdzie można zdobyć Normalizacje? • [Miniboss] Diablos • [Miniboss] Gryf • [Pot. Unikatowy] Brązowa Czaszka • [NPC] Kowal - za 2 Smocze Emblematy (Eliar) (20% szansy)
Napisał Dawidrp Gdzie można zdobyć Normalizacje? albo możesz też kupić od gracza bądź na targu
Napisał Dorek albo możesz też kupić od gracza bądź na targu Z tym za dużo kombinowania. Jej cena jest na targu ogromnie wysoka. Nieśpieszno mi wydać sześćdziesiąt tysięcy, ale dzięki.
Napisał Dawidrp Z tym za dużo kombinowania. Jej cena jest na targu ogromnie wysoka. Nieśpieszno mi wydać sześćdziesiąt tysięcy, ale dzięki. Sześćset a nie sześćdziesiąt tysięcy. - - - - - - - - - - Ujemne też się liczą?
Napisał slenderboss Sześćset a nie sześćdziesiąt tysięcy. - - - - - - - - - - Ujemne też się liczą? co ujemne?
Pkt. reputacji
Regulamin Forum