Strona 14 z 25 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 196 do 210 z 368

Temat: Pazerność adminów

Użytkownik Avatar damianxp
    vegoo ma rację EQ prawdopodobnie będzie drogie, więc trzeba się przygotować na tą ewentualność.

Użytkownik Avatar Hiter
    Cytat Napisał Samael Zobacz post
    Czyli nie potrzebujesz tyle pieniędzy ile masz, sam przyznałeś że nie masz na co wydawać. Kup sobie powiększenie depozytu.
    A no co mi powiększenie depozytu ? Strace 60kk za które mogę kupić eq kiedy wejdzie nordia

Cytat Napisał Pirrat Zobacz post
    To nie jest odpowiedź na zadane przeze mnie pytanie, jak nie masz innego argumentu poza HAHAHA to daruj sobie albo odpowiedz na pytanie.

Macie gracza z darem jasnowidzenia, jakie cenny będą po tej zmianie - słuchajcie się go XD
    Każdy wie, że będzie drogie dlatego sie odkłada hajs.
    Chyba Cie zagiąłem tym, że są gry w których gracze decydują to już unikasz tego tematu.
    Ostatnio edytowane przez Hiter ; 17-07-2016 o 18:06

Użytkownik Avatar Samael
    Cytat Napisał Hiter Zobacz post
    A no co mi powiększenie depozytu ? Strace 60kk za które mogę kupić eq kiedy wejdzie nordia
    Po to byś nie stracił golda w walce, przegrywając z potworem/bossem/graczem. Jeżeli uważasz, że powiększenie depozytu nie jest ci potrzebne - nie powiększaj. To usługa do której nikt nikogo nie zmusza.

Po to byś nie stracił golda w walce, przegrywając z potworem/bossem/graczem.
    Dobrze prawi, polać mu

Użytkownik Avatar JaProTyDno
    Podajcie gry w których to gracze decydują o zmianach i ich formie, nie mówmy tu o propozycjach, które wychodzą niezależnie, a są realizowane, co w przypadku mfo ma miejsce i to w dużym stopniu.
    Ale po co są zmiany, które nikomu sie nie podobają?

vegoo
    Konto usunięte
    To nie jest odpowiedź na zadane przeze mnie pytanie, jak nie masz innego argumentu poza HAHAHA to daruj sobie albo odpowiedz na pytanie.

Macie gracza z darem jasnowidzenia, jakie cenny będą po tej zmianie - słuchajcie się go XD
    Nie z darem jasnowidzenia tylko analiz podczas wprowadzania nowych miast. Jak było z eliar devos itp.

Cytat Napisał JaProTyDno Zobacz post
    Ale po co są zmiany, które nikomu sie nie podobają?
    Ten patch nie jest aż taki zły, ma kilka zalet i wad, takie życie

Bąblowiec pląsający
    Konto usunięte

odpowiedziałem na Twoje bezsensowe tłumaczenie się z udanej próby wyciskania pieniędzy z nowych graczy. Skoro wybrali TO na testera to jakie stanowisko ma coś o iq tostera? ;D

Najwięcej hejtów (uzasadnionych) leci w stronę testerów (ciebie i musraja).

2k wyświetleń i 200 odpowiedzi w niecałe 24h. Powstrzymajcie tą gównoburze tak jak zawsze (banami na prawo i lewo) lub tak jak moderator, tester, administrator powinien zrobić. PODDAĆ SIĘ
    Ostatnio edytowane przez Bąblowiec pląsający ; 17-07-2016 o 18:11

Użytkownik Avatar Naishukketsu
    Cytat Napisał damianxp Zobacz post
    Jest. Jest aż taki zły.

Użytkownik Avatar JaProTyDno
    Cytat Napisał damianxp Zobacz post
    Wspólny depozyt-zaleta, ale z drugiej strony powinno być więcej slotów, bo jak ktoś ma 5 postaci to 5 slotów to zdecydowanie za mało

Użytkownik Avatar Samael
    Cytat Napisał vegoo Zobacz post
    Nie z darem jasnowidzenia tylko analiz podczas wprowadzania nowych miast. Jak było z eliar devos itp.
    Ceny EQ są na takim poziomie, na jakim się sprzedają. Ceny były wysokie ponieważ gracze mieli zachomikowane ogromne ilości złota. Teraz, gdy chomikowanie zostało utrudnione, a postacie bankowe straciły sens prorokuję, że ceny EQ spadną, ponieważ zwyczajnie gracze będą dysponowali mniejszymi kwotami golda.
    Wspólny depozyt-zaleta, ale z drugiej strony powinno być więcej slotów, bo jak ktoś ma 5 postaci to 5 slotów to zdecydowanie za mało
    Bardzo możliwe, że podstawowa ilość slotów zostanie zwiększona, Tomi o tym wspominał.

Użytkownik Avatar Hiter
    Po to byś nie stracił golda w walce, przegrywając z potworem/bossem/graczem. Jeżeli uważasz, że powiększenie depozytu nie jest ci potrzebne - nie powiększaj. To usługa do której nikt nikogo nie zmusza.
    Nie stace oddam złoto koledze i on bedzie trzymał i stał w miescie,już słyszę, że zrobi tak sporo graczy. Tylko po co mamy sie pierdzielic z nowymi kontami kolegów etc skoro była dobra opcja z bankami ?

Też się z tym zgadzam, dziwię się że pożałowali :/ powinno być tyle miejsca ile miała by każda postać użytkownika przed patchem, a nie, to jest właśnie pazerność, chcesz więcej? Oj jak mi przykro, kup punkty Mf
    Ostatnio edytowane przez Hubiot ; 17-07-2016 o 18:32 Powód: Wulgaryzmy.

vegoo
    Konto usunięte
    Podajcie gry w których to gracze decydują o zmianach i ich formie, nie mówmy tu o propozycjach, które wychodzą niezależnie, a są realizowane, co w przypadku mfo ma miejsce i to w dużym stopniu.
    Gram od lat w duel of champion. Każde zmiany i pomysły były zawsze analizowane i brane pod uwagę graczy. Głównie pomysły graczy są wprowadzane w upki i jakoś każdego zdanie było i jest brane pod uwagę. Admini i twórcy gry biorą pod uwagę gracza. Myślą o urozmaiceniu gry. Tutaj tego nie ma jest sam wyzysk.

Cytat Napisał vegoo Zobacz post
    Gram od lat w duel of champion. Każde zmiany i pomysły były zawsze analizowane i brane pod uwagę graczy. Głównie pomysły graczy są wprowadzane w upki i jakoś każdego zdanie było i jest brane pod uwagę. Admini i twórcy gry biorą pod uwagę gracza. Myślą o urozmaiceniu gry. Tutaj tego nie ma jest sam wyzysk.
    Każda szanująca się produkcja w pewnym stopniu analizuje opinię graczy, tu tez powinno tak być. :x

Uprawnienia