Strona 13 z 25 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 181 do 195 z 368

Temat: Pazerność adminów

Użytkownik
    Tak musisz za MF-y było pisane wiele razy - chcesz grac szykuj wypłatę na MF-Y

Bąblowiec pląsający
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Pirrat Zobacz post
    Nie wiem czy zauważyłeś, ale to nie nowi mają największy problem ze zmianą XD - dziwne co nie ?
    Bo tylko ja z tych nowych graczy mam prawo głosu xD

vegoo
    Konto usunięte
    Cytat Napisał herbatoholik Zobacz post
    Zmiana z 5 postaci na 3, a teraz to? Ciekawe kiedy wprowadzicie bonus w postaci 99999 mf za bycie starszym graczem?
    Nie rozumiecie, że odstraszacie nowych graczy?

EDIT: Robię ankiete czy komuś (normalnych graczy, nie testerów) się zmiany spodobały
    Tu się zgodzę niech ludzie zdecydują a nie 5 osób.

Użytkownik Avatar Hiter
    Cytat Napisał vegoo Zobacz post
    Tu się zgodzę niech ludzie zdecydują a nie 5 osób.
    Jak chcemy aby gra była dobra dla graczy to gracze w wyborach demokratycznych (ankieta) powinni decydować jakie zmiany są dobre jakie złe i które w jakiej kolejności powinny być realizowane.

Cytat Napisał Atronis Zobacz post
    Serio aż tak Was to boli? Sam mam 100kk golda i juz sobie powiększyłem za złoto. Przestańcie ryczeć bo trzymacie to złoto nie wiadomo po co. Każdy wie, że nigdy byście go nie wydali, tylko kisili je do końca gry. Sam juz powiększyłem sobie depozyt za 10kk i żyje. Jedyne co powinno ulec zmianie to wielkość darmowego depozytu, bo jest on za mały nawet dla nowych graczy. Na moje minimalny depozyt powinien mieć około 8kk.
    Jak ktoś jest mało kreatywny to wyda 10kk lub jak ja musze okolo 60-70kk na powiększenie depo. Ja osobiście wolę przełożyć złoto bez utraty ani jednej sztuki złota.

Użytkownik Avatar Samael
    I po co ci ten gold zachomiczony? Szczerze.
    Dla satysfakcji, czy może zbierasz na coś konkretnego?

Pirrat
    Konto usunięte
    Podajcie gry w których to gracze decydują o zmianach i ich formie, nie mówmy tu o propozycjach, które wychodzą niezależnie, a są realizowane, co w przypadku mfo ma miejsce i to w dużym stopniu.

Użytkownik Avatar Luxferre
    Jedna z najgorszych aktualizacji w dziejach MFO.

Moim zdaniem ta aktualizacja powinna zostać całkowicie wycofana.
    Jedyną rzeczą na plus jest dodanie wspólnego depozytu - można szybko i łatwo przerzucać przedmioty, kiedy się chce, ale z kolei powinien zostać zwiększony jego limit - 5 slotów na konto?

Prowizja w depozycie - tak, kolejna prowizja, fantastycznie.
    Wspólne złoto - że co? Nie...

Bąblowiec pląsający
    Konto usunięte
    Podajcie gry w których to gracze decydują o zmianach i ich formie, nie mówmy tu o propozycjach, które wychodzą niezależnie, a są realizowane, co w przypadku mfo ma miejsce i to w dużym stopniu.
    HAHAHAHAHAH
    Zrealizowaliście pomysł antyczegośtam, co nie gra ;D

Użytkownik Avatar Hiter
    Cytat Napisał Samael Zobacz post
    I po co ci ten gold zachomiczony? Szczerze.
    Dla satysfakcji, czy może zbierasz na coś konkretnego?

Na co mam wydać moje 190kk człowieku ? Mam komplet eq, wszystko co mi potrzeba. Złoto wydam jedynie na nowe eq kiedy bedzie Nordia

Cabal - decydują gracze topowi o tym co ma być zmienione
    Rappelz - Kroniki tworzne przez dużo liczę adminów zgodnie z propozycjami graczy

I choćby Dota , CS;GO, LOL ale tutaj gracze wyrażają sprzeciwy po kazdym up i jest to naprawiane kiedy wiekszosc graczy uważa up za zły.

Nasz przykład jak wlaśnie dobym porównanie do CS:GO gdzie dodano rewolwer który był głupi i go zmieniono, tutaj stało się to samo i czekamy na zmiany

I na pewno jest dużo wiecej gier których nawet ja nie znam a to gracze tam decydują.
    Ostatnio edytowane przez Hiter ; 17-07-2016 o 18:02

Użytkownik Avatar Samael
    Czyli nie potrzebujesz tyle pieniędzy ile masz, sam przyznałeś że nie masz na co wydawać. Kup sobie powiększenie depozytu.

vegoo
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Hiter Zobacz post
    Na co mam wydać moje 190kk człowieku ? Mam komplet eq, wszystko co mi potrzeba. Złoto wydam jedynie na nowe eq kiedy bedzie Nordia
    Wiadomo że z nowym upem ceny eq są diametralnie wysokie. Gold zbierany jest w tym celu oraz w celu przygotowanie się do niego. Na logikę. Myślenie nie boli.

Pirrat
    Konto usunięte
    Cytat Napisał herbatoholik Zobacz post
    HAHAHAHAHAH
    Zrealizowaliście pomysł antyczegośtam, co nie gra ;D
    To nie jest odpowiedź na zadane przeze mnie pytanie, jak nie masz innego argumentu poza HAHAHA to daruj sobie albo odpowiedz na pytanie.
    Wiadomo że z nowym upem ceny eq są diametralnie wysokie. Gold zbierany jest w tym celu oraz w celu przygotowanie się do niego. Na logikę. Myślenie nie boli.
    Macie gracza z darem jasnowidzenia, jakie cenny będą po tej zmianie - słuchajcie się go XD

Użytkownik Avatar Samael
    Wszyscy wiemy jak wygląda sprawa z updatami fabularnymi w mfo, czeka się na nie niewyobrażalnie długo, w efekcie czego gracze zbierają niewyobrażalnie wielkie sumy golda. To oczywiście sytuacja patologiczna. Gdyby nowe miasto wychodziło co 6 miesięcy nikt nie zdążyłby uzbierać 200 milionów a i tak EQ dałoby się kupić. Ceny byłyby niższe. Sytuacja zdrowsza. Nie potrzebujesz zatem 150-200kk by kupić eq w Nordii. Odpływ golda z mfo to #dobrazmiana.

Użytkownik Avatar Naishukketsu
    Macie gracza z darem jasnowidzenia, jakie cenny będą po tej zmianie - słuchajcie się go XD
    Chyba logiczne, że w nowym mieście ceny eq itp. będą wysokie, więc trzeba zbierać na to złoto.
    No chyba ze ceny będą jeszcze niższe niż w np. Eliar.

Uprawnienia