Pokaż wyniki od 1 do 14 z 14

Temat: Depozyt

Redaktor Naczelny Avatar Hubiot

Depozyt

Jeżeli np. wypłacisz 10k i nie zamykając depozytu chcesz je z powrotem wpłacić tracisz hajs, ponieważ stan golda się zapisuje przy każdej zmianie golda, a nie zamknięciu/otwarciu depozytu.

sprawdzałem to na testowym to chyba było dobrze, nawet przeniosłem już temat z błędnym naliczaniem do zrobionych

Użytkownik
    bilismy dwie boginie tak apropo i zarobilismy 2,4k znalazlo sie na kazdej z postaci a nie jednej ,blad?

nie błąd, właśnie o to chodzi, że wszystkie mają wspólny portfel

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Kaczorrr Zobacz post
    bilismy dwie boginie tak apropo i zarobilismy 2,4k znalazlo sie na kazdej z postaci a nie jednej ,blad?
    czytaj dokładniej.

ok, już kminie o co chodzi xaniemu, niedokładnie przeczytałem
    czyli chodzi o to, żeby nie być obciążanym prowizją do momentu zamknięcia depozytu

Użytkownik
    tak tyle ze te 1,2k ktore spadlo z bogini tj zrobilo sie z niego x4 (4postacie) bo na kazdej jest tyle 1,2k a wczesniej sie dostalo z jednej tyle na jedna postac.

tak tyle ze te 1,2k ktore spadlo z bogini tj zrobilo sie z niego x4 (4postacie) bo na kazdej jest tyle 1,2k a wczesniej sie dostalo z jednej tyle na jedna postac.
    nie, bo jak wydasz na jednej postaci to i następne nie będą miał
    ...
    dzisiaj coś zmulam

tzn. że drop się zwiększył z bogini?

Redaktor Naczelny Avatar Hubiot
    Już wyjaśniam, gold jest teraz wspólny dla całego konta, nie tylko ten co znajduje się w depozycie.
    Wcześniej każda postać miała swoją pule golda, teraz jest, że zbierasz hajs na całe konto

Użytkownik
    kur..a nie ogarniacie co napisalem?

po ubiciu bogini dostawalo sie 1,2k ubilismy dwie po upku i teraz i na kazdej z postaci mam 2,4k a nie na jednej 1,2/4
    proste?

- - - - - - - - - -

okej skumalem.

PvPMasterKA
    Konto usunięte
    Mam mały problem jest na górze pasek ,,Jeśli nie możesz znaleźć swojego złota sprawdź w depozycie i przeczytaj aktualności w Panelu Gracza!" I on mi nie chce zniknąć wszystko jest ok czytałam aktualności na Panelu Gracza ale to dalej nie znika

Użytkownik
    Cytat Napisał PvPMasterKA Zobacz post
    Mam mały problem jest na górze pasek ,,Jeśli nie możesz znaleźć swojego złota sprawdź w depozycie i przeczytaj aktualności w Panelu Gracza!" I on mi nie chce zniknąć wszystko jest ok czytałam aktualności na Panelu Gracza ale to dalej nie znika
    a niech sobie będzie, graj dalej, nie przejmuj się

PvPMasterKA
    Konto usunięte
    Wszystko jest Ok, ale to troche wkurzające że wchodze i mam za mało miejsca bo mi troche czatu zasłania

Administrator
    Pasek będzie jeszcze jutro i zostanie wyłączony.
    Co do tej sytuacji z prowizją - może uda się to jakoś zmienić.

Uprawnienia