Jeżeli np. wypłacisz 10k i nie zamykając depozytu chcesz je z powrotem wpłacić tracisz hajs, ponieważ stan golda się zapisuje przy każdej zmianie golda, a nie zamknięciu/otwarciu depozytu.
Jeżeli np. wypłacisz 10k i nie zamykając depozytu chcesz je z powrotem wpłacić tracisz hajs, ponieważ stan golda się zapisuje przy każdej zmianie golda, a nie zamknięciu/otwarciu depozytu.
sprawdzałem to na testowym to chyba było dobrze, nawet przeniosłem już temat z błędnym naliczaniem do zrobionych
bilismy dwie boginie tak apropo i zarobilismy 2,4k znalazlo sie na kazdej z postaci a nie jednej ,blad?
nie błąd, właśnie o to chodzi, że wszystkie mają wspólny portfel
ok, już kminie o co chodzi xaniemu, niedokładnie przeczytałem
czyli chodzi o to, żeby nie być obciążanym prowizją do momentu zamknięcia depozytu
tak tyle ze te 1,2k ktore spadlo z bogini tj zrobilo sie z niego x4 (4postacie) bo na kazdej jest tyle 1,2k a wczesniej sie dostalo z jednej tyle na jedna postac.
nie, bo jak wydasz na jednej postaci to i następne nie będą miałtak tyle ze te 1,2k ktore spadlo z bogini tj zrobilo sie z niego x4 (4postacie) bo na kazdej jest tyle 1,2k a wczesniej sie dostalo z jednej tyle na jedna postac.
...
dzisiaj coś zmulam
tzn. że drop się zwiększył z bogini?
Już wyjaśniam, gold jest teraz wspólny dla całego konta, nie tylko ten co znajduje się w depozycie.
Wcześniej każda postać miała swoją pule golda, teraz jest, że zbierasz hajs na całe konto
kur..a nie ogarniacie co napisalem?
po ubiciu bogini dostawalo sie 1,2k ubilismy dwie po upku i teraz i na kazdej z postaci mam 2,4k a nie na jednej 1,2/4
proste?
- - - - - - - - - -
okej skumalem.
Mam mały problem jest na górze pasek ,,Jeśli nie możesz znaleźć swojego złota sprawdź w depozycie i przeczytaj aktualności w Panelu Gracza!" I on mi nie chce zniknąć wszystko jest ok czytałam aktualności na Panelu Gracza ale to dalej nie znika![]()
Wszystko jest Ok, ale to troche wkurzające że wchodze i mam za mało miejsca bo mi troche czatu zasłania
Pasek będzie jeszcze jutro i zostanie wyłączony.
Co do tej sytuacji z prowizją - może uda się to jakoś zmienić.