Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 45 z 62

Temat: Król Góry - Zapowiedź

Użytkownik Avatar proskiler
    Cytat Napisał MasterOfPuppets Zobacz post
    Zdolności Wojownik

Zdolności Mag

Ale to nie koniec urozmaiceń. Gracze w czasie trwania eventu będą mieli możliwość używania specjalnych zdolności, niedostępnych dla nich nigdzie poza Królem Góry. Spodziewajcie się więc: nowych, innych, EKSCYTUJĄCYCH walk.

Dalsze szczegóły już wkrótce!
    Mam nadzieję, że podlinkujesz również wkrótce zdolki, bo chciałbym już wiedzieć co i jak
    Ostatnio edytowane przez proskiler ; 08-06-2016 o 21:24

Użytkownik Avatar Clover
    czy jest możliwość trafienia się zdolności kompletnie nieprzydatnych (mega zatrucie, mega drenaż itp.)?

Użytkownik Avatar Qwiker
    wydaje mi się, że wyjmą zdolności obszarowe i typowo pod tvt, to wydaje się dość logiczne ;p bardziej bałbym się psionicznych atakow

bardziej bałbym się psionicznych atakow
    A teraz wyobraź sobie jakim świetnym narzędziem jest Król Góry testowania nowych / zmienionych zdolek

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał MasterOfPuppets Zobacz post
    A teraz wyobraź sobie jakim świetnym narzędziem jest Król Góry testowania nowych / zmienionych zdolek
    hah, o tym samym pomyślałem

- - - - - - - - - -

jeszcze jedno pytanie mi się przypomniało: te zdolności do nauczenia od gościa będą takie same dla każdego gracza?

jeszcze jedno pytanie mi się przypomniało: te zdolności do nauczenia od gościa będą takie same dla każdego gracza?
    Tak, ale oczywsicie mag inne i woj inne

Użytkownik
    A będzie można dwoma postaciami pójść jakby przegrała jedna moja postać na ten evencie? Czy raczej to jest ograniczone ?

Kim Chi
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Kamillo Zobacz post
    A będzie można dwoma postaciami pójść jakby przegrała jedna moja postać na ten evencie? Czy raczej to jest ograniczone ?
    Tak, będzie można nawet pięcioma pójść, a jak wykupisz większy limit postaci, to nawet ponad pięcioma.

Hous
    Konto usunięte
    Dobry, dobry pomysł. Pobiorę bete na ps4 xD

Nie napisales jednej ważnej rzeczy... otóż chodzi o poziomy. Czy będzie jakies ograniczenie poziomowe? Żeby nie było 10lvl vs 50,60 itp.
    Jeżeli chodzi o lokacje... gdzie będzie się to odbywalo? PS: Jeszcze raz, zaje*** pomysł

Cytat Napisał Hous Zobacz post
    Dobry, dobry pomysł. Pobiorę bete na ps4 xD

Nie napisales jednej ważnej rzeczy... otóż chodzi o poziomy. Czy będzie jakies ograniczenie poziomowe? Żeby nie było 10lvl vs 50,60 itp.
    Jeżeli chodzi o lokacje... gdzie będzie się to odbywalo? PS: Jeszcze raz, zaje*** pomysł
    przecie było pisane, że to dla max lvli tylko(przynajmniej na początku)
    mapka będzie na tej samej zasadzie co igrzyska, wejście przez mistrza areny

a zdolności już jako tako istnieją w grze, tylko posługiwały się nimi bossy

Cytat Napisał Ice Axe Zobacz post
    Nie dziwie się że powiedział to gracz który ma 68 lv XD Z tego co wiem ma być nagradzanie myślenie, taktyka itd. a nie ciągły exp (jak bym sam chciał to na tą chwilę bym miał 69 lv) Po za tym żeby było sprawiedliwiej każdy powinien mieć równe szanse na starcie a tak pewnie większość high lv by wygrywała.
    będzie to chyba na tyle dzikie, że staty sprawdzające się w pvp mogą być wadą na królu góry jeśli nie utrafimy z uzbro i nie damy rady tego skorygować z żetonów, więc raczej wszyscy będą mieli równe szanse, a te 2-3 lvle nie będą tak istotne(pewnie ważniejsze będzie szczęście przy losowaniu uzbro)
    Ostatnio edytowane przez Jeahok ; 09-06-2016 o 14:59

Użytkownik Avatar Qwiker
    Czy przy złapaniu w walkę jest okno przygotowawcze? Trzeba wiedzieć czy robić profil pod maga i pod woja czy będzie 1 'ogólny'

Użytkownik Avatar SystemOfADown
    będzie przygotowanie

Redaktor Naczelny Avatar Hubiot
    Chcę wam tylko przypomnieć, że 3/4 odpowiedzi na wasze pytania znajdują się w pierwszym poście.
    Takie pytania zacznę usuwać, i ew. ostrzegać

Użytkownik Avatar Clover
    no to jeszcze jedno pytanie: zablokujecie reset statystyk podczas brania udziału w królu?

Użytkownik Avatar Lokithor
    Jak wejdzie to zobaczycie co bedzie

Uprawnienia