czy jest możliwość trafienia się zdolności kompletnie nieprzydatnych (mega zatrucie, mega drenaż itp.)?
wydaje mi się, że wyjmą zdolności obszarowe i typowo pod tvt, to wydaje się dość logiczne ;p bardziej bałbym się psionicznych atakow
A teraz wyobraź sobie jakim świetnym narzędziem jest Król Góry testowania nowych / zmienionych zdolekbardziej bałbym się psionicznych atakow![]()
Tak, ale oczywsicie mag inne i woj innejeszcze jedno pytanie mi się przypomniało: te zdolności do nauczenia od gościa będą takie same dla każdego gracza?
A będzie można dwoma postaciami pójść jakby przegrała jedna moja postać na ten evencie? Czy raczej to jest ograniczone ?
Dobry, dobry pomysł. Pobiorę bete na ps4 xD
Nie napisales jednej ważnej rzeczy... otóż chodzi o poziomy. Czy będzie jakies ograniczenie poziomowe? Żeby nie było 10lvl vs 50,60 itp.
Jeżeli chodzi o lokacje... gdzie będzie się to odbywalo? PS: Jeszcze raz, zaje*** pomysł
przecie było pisane, że to dla max lvli tylko(przynajmniej na początku)
mapka będzie na tej samej zasadzie co igrzyska, wejście przez mistrza areny
a zdolności już jako tako istnieją w grze, tylko posługiwały się nimi bossy
będzie to chyba na tyle dzikie, że staty sprawdzające się w pvp mogą być wadą na królu góry jeśli nie utrafimy z uzbro i nie damy rady tego skorygować z żetonów, więc raczej wszyscy będą mieli równe szanse, a te 2-3 lvle nie będą tak istotne(pewnie ważniejsze będzie szczęście przy losowaniu uzbro)
Ostatnio edytowane przez Jeahok ; 09-06-2016 o 14:59
Czy przy złapaniu w walkę jest okno przygotowawcze? Trzeba wiedzieć czy robić profil pod maga i pod woja czy będzie 1 'ogólny'
Chcę wam tylko przypomnieć, że 3/4 odpowiedzi na wasze pytania znajdują się w pierwszym poście.
Takie pytania zacznę usuwać, i ew. ostrzegać
no to jeszcze jedno pytanie: zablokujecie reset statystyk podczas brania udziału w królu?